Artikel website

Nederlandse organisaties met artikelen voor bedrijven

In deze krabpaal webshop verkopen ze alles voor je kat!

Als je op zoek bent naar een online winkel die echt alles heeft voor katten dan zit je bij Krabpaal.nl goed. Daar verkopen ze uiteraard een grote selectie krabpalen, maar ook allerlei andere benodigdheden voor katten, zoals:

  • Mandjes voor je kat
  • Allerlei soorten kattenbakken
  • Krabtonnen en krabplanken
  • Super veel leuke speeltjes voor katten
  • Meubels voor katten

Je denkt nu waarschijnlijk ‘meubels voor katten?!’ maar deze bestaan echt! Ze worden ook wel cathomes genoemd, en het zijn meestal een soort krukjes waar je op kunt zitten, maar dan met een gat erin waar je kat of poes in kan. Binnenin ligt een zacht kussentje en kunnen ze zich even terugtrekken wanneer ze daar behoefte aan hebben. Je kunt het vergelijken met het schuilhoekje in een krabpaal. Ook deze is bedoeld voor als je kat een knus, donker hoekje zoekt, om bijvoorbeeld een dutje te doen. Wat mensen wel vaak merken aan dit holletje onderin een krabpaal is dat hun kat(ten) deze eigenlijk nooit gebruiken. Dit komt doordat een krabpaal vrijwel altijd op de grond staat, en katten het liefst hoog liggen. Als je een holletje voor je kat maakt (of koopt) en deze vervolgens op de grond zet dan bestaat de kans dat hij hem niet gaat gebruiken. Als dat het geval is kun je er het beste een klein bijzettafeltje onder zetten, of bijvoorbeeld een houten kratje. Je kunt hem natuurlijk ook gewoon op de vensterbank zetten, dat scheelt vaak ook al een hele hoop.

Een krabpaal of cathome op pootjes kopen

Zoals we hierboven al uitlegden liggen veel katten graag hoog, en dus niet op de grond. Daarom verkopen ze in de webshop van Krabpaal.nl ook diverse meubeltjes voor katten met pootjes eronder. Een krabpaal op pootjes hebben ze niet, maar er zijn natuurlijk wel heel veel grote krabpalen die ook hogere plekjes aan je kat bieden. Als je echter geen krabpaal zoekt maar een leuk kattenmeubel waar je kat een dutje kan doen of er gewoon gezellig in kan gaan zitten omdat hij in de buurt staat van waar jullie zelf vaak zitten, dan is het Scandi Bed kattenmeubel misschien wel iets voor jou. Dit is een kattenmeubel in de vorm van een bed, maar dan heel klein en speciaal gemaakt voor katten. Het is een super hip en minimalistisch ontwerp, dus hij ziet er ook nog eens heel mooi uit. En er zit bovendien een klein stokje op waar een fluffy balletje aan hangt waar je kat mee kan spelen, super leuk!

Welke krabpaal past bij welke kat?

Het assortiment krabpalen in deze webshop is super groot, maar wist je dat niet alle krabpalen bij alle katten passen? De meeste exemplaren kun je gerust kopen als je kat niet al te groot is, maar als je echt een flinke kater hebt kun je beter kiezen voor een krabpaal speciaal voor grote katten. Gelukkig verkopen ze die in deze webshop! Deze krabpalen zijn extra groot van formaat, en dan hebben we het vooral over die schuilholletjes die erin zijn verwerkt. Een grote kater past namelijk niet in zo’n standaard holletje die ze maken in normale krabpalen. Koop daarom in deze webshop een exemplaar dat speciaal gemaakt is voor grote katten, dan kan hij hem tenminste optimaal gebruiken. 

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn