Artikel website

Nederlandse organisaties met artikelen voor bedrijven

Investeer in onze tweedehands stellingen

Als u op zoek bent naar tweedehands stellingen van hoogwaardige kwaliteit dan bent u bij ons aan het juiste adres. Naast tweedehands stellingen bieden we u een keur aan gloednieuwe stellingen aan voor kleine en grote magazijnen, winkels en kantoren. Geen wens of idee is bij ons te gek want de diverse stellingen zijn aan elkaar te koppelen en in hoogte verstelbaar. Zo is er voor elk probleem een passende oplossing te vinden op lppetersen.nl. Zoekt u een archiefstelling, en grootvakstelling of een draagarmstelling? We hebben het in ons assortiment. Grondig nagekeken, eventueel gerepareerd en uiteindelijk goedgekeurd. Zo goed als nieuw, dat is wat wij garanderen! En waarom zou u niet duurzaam gebruik willen maken van dergelijk materiaal, ook al heeft het al tien jaar als stelling elders dienst gedaan? Recycling is erg belangrijk in deze tijden. Duurzaam omgaan met de materialen die we van moeder aarde hebben gekregen, dat hebben wij van L.P. Petersen hoog in het vaandel staan. Daarom gaan wij prat op onze tweedehands stellingen. Deze tweedehands stellingen kunt u direct online allemaal bekijken. U kunt er trouwens maar beter als de kippen bij zijn want ze zijn erg populair. Dat komt door de degelijke draagkracht in combinatie met onze lage prijzen. Bent u trouwens benieuwd wat u voor deze tweedehands stellingen moet neerleggen? Klim dan snel in de pen en geef aan ons door welke tweedehands stellingen u graag zou willen kopen. Dan kunnen we u een offerte met daarin een voorlopige prijsopgave sturen.

Tweedehands stellingen kopen, dat is wel zo voordelig!

Een stelling is voor ieder magazijn van levensbelang. U hebt een hoog plafond dus u wilt efficiënt gebruikmaken van de ruimte. Wellicht gebruikt u pallets en heftrucks dus moeten er stevige robuuste tweedehands stellingen komen te staan die wel tegen een stootje kunnen. U wilt hoog kunnen stapelen en er tegelijkertijd eenvoudig bij kunnen. Het moet zware lasten kunnen dragen zoals stapels baksteen of elektrische componenten. Maar het kan ook gaan om levensmiddelen en kleding. Niet alleen in fabrieken kunt u deze tweedehands stellingen nodig hebben

  • We denken onder andere aan logistieke centra,
  • Distributiecentra,
  • Groothandelaren,
  • En grotere winkels zoals supermarkten, bouwmarkten en grote warenhuizen die zowel op de winkelvloer als in het magazijn baat zullen hebben van ons assortiment.

Wilt u nu weten wat het u gaat kosten? Vul dan op de website uw bedrijfsgegevens in waaronder uw e-mailadres, telefoonnummer en bedrijfsnaam. Vul bij opmerkingen in om hoeveel stellingen het gaat en vul eventueel uw gewenste merk in. We sturen u binnen 24 uur een offerte toe. Wij zijn 100 procent merk onafhankelijk en worden dus niet gesponsord door een bepaalt merk. Dat betekent dat we vele uiteenlopende A-merken kunnen bieden vanuit ons eigen magazijn. Bijkomend voordeel is het feit dat we over eigen transport beschikken. Dit hoeven we niet uit te besteden en dat scheelt erg veel tijd, laat staan de kosten die wij maar ook u bespaard blijven.

Vele merken hebben wij steevast op voorraad

Niet alleen koopt u de tweedehands stellingen bij ons, we zijn namelijk een totaalservice. Dat betekent dat we ze tevens voor u gaan monteren op de juiste hoogte. We waarderen het zeker als u ons daarbij een handje wilt helpen. Zo leert u hoe u ze in de toekomst kunt verstellen of kunt demonteren mocht u het magazijn willen aanpassen of mocht u gaan verhuizen naar een grotere werkplaats. U kunt het laatste nieuws over ons aanbod of over algemeen nieuws volgen via de sociale media of door regelmatig een kijkje te nemen op onze website. Sla de site daarom op tussen uw favoriete sites!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn