Artikel website

Nederlandse organisaties met artikelen voor bedrijven

Is het mogelijk om samen met mijn ouders een huis te kopen?

Mijn vrouw en ik hebben samen jaren een klein huisje gehad, maar wilden graag iets groters kopen. Mijn vader werd het afgelopen jaar erg ziek en heeft hierdoor erg veel verzorging nodig. Wij wilden graag dat hij samen met mijn moeder bij ons zou komen wonen, maar hierdoor zou het erg druk in ons huis worden. Wij wilden graag onderzoeken of het mogelijk was om samen met mijn ouders een huis te kopen, waar wij met ze allen in konden gaan wonen. Een groter huis zou de beste oplossing voor iedereen zijn, maar wij wisten niet of dit mogelijk was. Gelukkig vonden wij de website van lexwonen, op hun website lazen wij al veel informatie en wij besloten om een gesprek aan te vragen. Wij werden zeer vakkundig geholpen door Lex en hij dacht direct goed met ons mee. Met zijn hulp konden wij een mooi huis voor ons allen kopen en dit bleek een zeer goede oplossing voor ons probleem. Het oude huis was groot genoeg voor mijn vrouw en mij, maar voor vier personen was dit huis te krap. Wij hadden speciaal een klein huisje uitgezocht, zodat wij weinig uitgaven zouden hebben en niet veel tijd hoefden te besteden aan schoonmaken en reparaties. Alles veranderde voor ons toen mijn vader ziek werd, waardoor wij besloten om samen met mijn ouders een huis te kopen. Mijn ouders woonden zelf toen in een klein appartementje en daarom konden wij ook niet bij hun intrekken. Voor ons was het zeer vanzelfsprekend dat wij voor mijn vader zouden zorgen en dit doen wij met alle liefde. Het enigste probleem was de ruimte in huis en samen met mij ouders een huis kopen leek ons een goede oplossing. Wij wisten echter niet of dit mogelijk was en hadden zelf niet voldoende inkomen om een veel groter huis te kopen.

Samen met ouders een huis kopen is zeker mogelijk

Wij bespraken het idee met mijn ouders en zij vonden dit gelukkig ook een goede oplossing. Toen wij online zochten naar meer informatie over samen met ouders een huis kopen, kwamen wij al snel de website lexwonen.nl tegen. Wij belden Lex op en kregen direct te horen dat het mogelijk was en waar wij aan moesten denken. Hij stelde verschillende mogelijkheden voor en wij besloten om een gesprek met hem aan te vragen. Lex kwam een paar dagen later al bij ons langs om te situatie te bespreken en kwam met een plan zodat wij samen met mijn ouders een huis kopen konden.

Een prachtig groot huis

Na de gesprekken met Lex besloten wij op zoek te gaan naar een huis en vonden al snel een prachtig groot huis. Samen met zijn hulp kon ik samen met mijn ouders een huis kopen op een prachtige locatie en er is zeer veel ruimte. Andere makelaars wisten niet hoe ze dit moesten aanpakken, maar Lex kreeg het voor elkaar, daarom raad ik hem aan.

  • Hij wist direct wat mogelijk was
  • Samen maakten wij een plan
  • Met zijn hulp kon ik samen met mijn ouders een huis kopen
  • Wij zijn erg blij met de aankoop 
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn