Artikel website

Nederlandse organisaties met artikelen voor bedrijven

Is uw time management goed?

Sinds ik niet meer studeer, maar ik mijn eigen inkomen moet verdienen, merk ik dat ik veel kan winnen door mijn tijd beter in te delen. Vroeger stond ik altijd pas heel laat op en dan begon ik zo rond 11 uur met het maken van het huiswerk dat ik had. Nu ik zelfstandig ondernemer ben, heb ik mijn routine helemaal moeten aanpassen. Het is namelijk zo dat wanneer je vroeg in de ochtend begint, je heel veel meer aan je dag kunt hebben. Ik merkte echter dat ik het niet eenvoudig vond om mijn time management op orde te krijgen. Er zijn namelijk altijd heel veel dingen die je eenvoudig kunnen afleiden en ook is het zo dat hoe meer werk je krijgt, hoe beter je moet worden in je time management. Ik ben daarom gaan kijken naar mogelijkheden om aan mijn time management te gaan werken. Dat hoefden niet meteen heel drastisch in de zin van dat ik op cursus moest, maar ik wilde graag ergens op het internet iets lezen over hoe ik iets kon doen om mijn time management te verbeteren. Ik heb toen gezien dat je op het web een enorme hoeveelheid tips kunt vinden wanneer het gaat over time management en dat was voor mij heel interessant om te lezen. Het viel mij echter wel op dat heel veel van deze tips heel erg voor de hand liggen. Als je bijvoorbeeld veel werk moet doen, moet je een goede planning maken. Dat zijn tips op het gebied van time management waar iedereen wel op kan komen dus was het niet zo dat al deze tips ook echt handig voor mij waren. Ik heb daarom gekeken welke site voor mij het handigst zou zijn en ik heb toen gezien dat ik het beste een keer op de pagina van Timemanagement.nl kon gaan kijken. Deze site heeft zich, zoals de naam van deze site ook al doet vermoeden, helemaal op time management gericht. Dat is heel handig want hier kun je echt heel goede tips over time management vinden en ik heb de tekst op deze site van ook met heel veel interesse doorgenomen. 

Ik merk dat ik nu beter ben in time management

Ik heb gemerkt dat sinds ik de site van Timemanagement.nl beter in de gaten houd, ik ook beter word in mijn time management. Ik krijg namelijk regelmatig goede tips van deze site doorgestuurd en daardoor kan ik heel eenvoudig mijn tijd goed inplannen. Dat is ideaal want hierdoor ben ik ook een veel betere ondernemer geworden. Ik kan daarom deze site ook aan iedereen aanraden die ook graag iets aan zijn of haar time management wil gaan doen. 

Lees de tips op deze site ook eens door

Heeft u ook behoefte aan goede tips over time management? Kijk dan ook een keer op de site die ik in het voorgaande reeds noemde. U zult zien dat u hier:

  • Heel veel handige tips kunt vinden 
  • U hier automatisch tips in uw postvakje kunt krijgen 
  • U door deze site meer kunt presteren 

Surf vandaag nog even naar Timemanagement.nl. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn