Artikel website

Nederlandse organisaties met artikelen voor bedrijven

Je zoekt de allerbeste gym in Tilburg?

Of je nu voor het eerst wilt starten met sporten of juist al een echte fitgirl of -boy bent, bij Fit Today, de nieuwste gym in Tilburg ben je aan het juiste adres met werkelijk elke fitness goal. Hun uitgebreide aanbod fitnessapparaten en apparaten voor krachttraining maken het mogelijk dat iedereen er zijn eigen ding kan doen, en zich kan focussen op zijn of haar persoonlijke doelen. Of je nu nog jong bent en razend fanatiek, of al wat op leeftijd bent en simpelweg graag een beetje in beweging blijft, bij deze gym in Tilburg is echt iedereen welkom. Ze vinden het belangrijk dat iedereen zijn eigen niveau kan aanhouden en zich prettig voelt, en daarom hangt er een heel gemoedelijke sfeer. Bovendien bieden ze je maar al te graag begeleiding en geven je tips en adviezen over hoe je jouw fitnessdoelen kunt bereiken, hoe ingewikkeld die ook mogen lijken. Deze fitnessdoelen zijn natuurlijk voor iedereen anders, maar bij Fit Today hebben ze alle apparaten en cardio-opties in huis om ook jou te helpen fit te worden (en te blijven!). Dat deze gym in Tilburg nog relatief nieuw is is goed te zien. De ruimte is super mooi ingericht en alle apparaten zijn gloednieuw. Ze hebben maar liefst 50+ cardiotoestellen, 30+ krachttoestellen en bovendien een freeweight zone met ruime keuze aan gewichten. 

Gym in Tilburg met kluisjes en gratis parkeren

Deze gym in Tilburg vindt het belangrijk dat ze jou niet alleen een fijne fitnesservaring bieden, maar ook dat hun andere services in orde Je zoekt de allerbeste gym in Tilburg?zijn. Daarom hebben ze meer dan voldoende kluisjes voor hun leden, waarin je gratis je kostbare eigendommen in kunt opbergen. Daarnaast is het uiteraard gratis parkeren voor de deur. Deze gym in Tilburg zit boven het pand van De Dolfijn, aan de Ringbaan Oost 2A. Dit ligt lekker centraal en is dus gemakkelijk voor iedereen te bereiken, ook met het openbaar vervoer. En naast alle faciliteiten die ze hebben bieden ze je ook nog eens persoonlijke begeleiding als je dat wilt. Ze leggen je graag uit hoe alle apparaten werken en hoe je jouw persoonlijke fitnessdoelen kunt behalen. Je hoeft alleen nog maar aan de slag te gaan. Fitnessen is namelijk een hele leuke en bovendien gemakkelijke manier om in vorm te komen, zolang je maar weet wat je aan het doen bent.

Wat kost lid worden van deze sportschool in Tilburg?

Als je lid wilt worden van deze gym in Tilburg heb je drie opties. Je betaalt altijd een vast tarief, of je nu alleen in de daluren wilt fitnessen of vrij wilt zijn in de tijdstippen waarop je de sportschool bezoekt. Het bedrag dat je betaalt is echter afhankelijk van hoe lang je het abonnement wilt afsluiten. Je hebt daarbij de keuze uit de volgende opties:

  • Flexibel: Maandelijks opzegbaar: €24,95 per maand
  • 1-jarig: Per jaar opzegbaar: €18,95 per maand
  • 2-jarig: Per twee jaar opzegbaar: €17,95 per maand

Welke optie je ook kiest om lid te worden van deze gym in Tilburg maakt niet uit, je profiteert altijd van de services die ze bieden. Dus woon je in Tilburg en wil je vandaag nog aan de slag met fitter worden? Meld je dan snel aan bij Fit Today, want daar lukt het je zeker!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn