Artikel website

Nederlandse organisaties met artikelen voor bedrijven

Kerstpakketten voor jouw werknemers

Is het bij jouw bedrijf altijd de gewoonte geweest om kerstpakketten uit te delen en vraag jij je af of je dit nog wel moet doen? Of is het juist zo dat dit al jaren niet meer gedaan wordt en jij je nu afvraagt of het toch niet goed is om hier weer eens mee te beginnen? Dan vraag jij je waarschijnlijk af wat de reden is waarom deze cadeaupakketten in de eerste plaats uitgedeeld werden. Van oorsprong was het zo dat mensen vaak net genoeg loon uitgekeerd gekregen om van te kunnen leven. Kerstpakketten waren dan een manier om ervoor te zorgen dat ook zij tijdens de kerstdagen konden genieten van wat luxere lekkernijen. Daarnaast was het natuurlijk ook gewoon een teken van waardering, het liet zien dat de werkgever het waardeerde hoe er het hele jaar goed gewerkt was. Nu is het natuurlijk zo dat mensen niet meer echt het extra eten nodig hebben, om met de kerstdagen ook wat extra’s hebben om van te genieten. Maar als blijk van waardering wordt het ontvangen van kerstpakketten nog steeds erg op prijs gesteld. Voor iedereen in het gezin is het erg leuk om een dergelijk verrassingspakket te ontvangen.

Kerstpakketten in vele soorten en maten

Nu is het zo dat tegenwoordig kerstpakketten niet alleen maar meer uit voedsel bestaan, er is nu een heel ruime keus in verschillende soorten pakketten, bestaande uit zowel food, als non-food. En weet jij niet zo goed wat je weg moet geven, dan kun je ook altijd nog kiezen voor het weggeven van een cadeaubon, waarmee mensen zelf hun geschenk uit kunnen kiezen in de webshop van de leverancier. Soms vinden ontvangers dat leuk, dat ze zelf iets uit kunnen kiezen, zodat ze ook echt iets kunnen kiezen wat zij leuk vinden. En voor jouzelf als gever is het ook wel gemakkelijk. Maar aan de andere kant zijn er ook altijd verscheidene mensen die het leuker vinden om echt een cadeau te ontvangen, zodat ze kunnen zien dat de werkgever hier tijd en aandacht aan heeft besteed. Het is dus helemaal aan jezelf wat voor soort kerstpakketten jou de beste keus lijkt. Door de ruime keus die er tegenwoordig op dit gebied is, zul je zeker iets kunnen vinden wat goed aansluit bij het budget dat jij hiervoor beschikbaar hebt en bij het soort bedrijf en personeel dat jij hebt. Er zijn dus altijd passende kerstpakketten te krijgen.

Keus uit meer dan duizend pakketten

Wil jij uit heel veel verschillende kerstpakketten kunnen kiezen? Dan moet je zeker eens een kijkje nemen bij www.kerstpakkettenxl.nl. Zij bieden jou de keus uit meer dan duizend verschillende pakketten, food, non-food of een combinatie. Daarbij heb je bij hen de mogelijkheid om te kiezen voor het online keuze concept, een cadeaubon waarmee werknemers zelf kunnen kiezen wat zij willen hebben. Het grote voordeel van deze zaak, is dat je bij hen:

  • al op tijd kunt bestellen, vanaf 1 juli kun jij jouw bestellingen plaatsen
  • kunt zoeken op budget, zodat je alleen die pakketten ziet die bij jouw budget passen
  • profiteert van een laagste prijsgarantie, zodat je nooit meer betaalt dan nodig

Heb jij heel veel kerstpakketten nodig? Dan kun je niet alleen uit hun standaard assortiment kiezen, maar kun je ook pakketten op maat laten maken. Persoonlijk samenstellen is bij hen al mogelijk bij bestellingen vanaf 60 stuks. Zo hebben zij dus voor ieder bedrijf, groot of klein, genoeg mogelijkheden te bieden. Als jij ook iedere werknemer een leuk kerstpakket wilt geven, dan is Kerstpakketten XL daarvoor echt een uitstekende keus!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn