Artikel website

Nederlandse organisaties met artikelen voor bedrijven

Kolonisten van Catan, een ultiem gezelschapsspel

We kunnen met recht stellen dat Kolonisten van Catan het bekendste spel is van de afgelopen 22 jaar. Het heeft vele prijzen in de wacht gesleept en is nog altijd een bordspel dat miljoenen mensen over de hele wereld spelen. Niet voor niets is het basisspel een van onze meest verkochte bordspellen. Bent u ook geïnteresseerd om Kolonisten van Catan te spelen? Of hebt u dit weleens bij vrienden gedaan en wilt u graag uw eigen spel bezitten? Dan kunt u via onze online webwinkel snel en voordelig Kolonisten van Catan bestellen. Op spellenrijk.nl vindt u een enorm aanbod aan spellen. Zowel bordspellen als kaartspellen maar ook buitenspeelgoed en puzzels kunt u hier kopen. Voor jong en oud, binnen en buitengebruik, het maakt niet uit wat u zoekt. Want we bezitten op dit moment meer dan 10.000 verschillende unieke artikelen. Bent u van de klassiekers op het gebied van de bordspellen? Dan hebt u wellicht al wel Monopoly, Risk en Scrabble in huis. Tussen deze collectie mag Kolonisten van Catan absoluut niet ontbreken. Het is een spel dat niet te kort en te lang duurt, het gemiddelde is ongeveer anderhalf uur. Natuurlijk kunt u er diverse uitbreidingen bijkopen zodat u eindeloos kunt variëren. Deze uitbreidingen kunnen in combinatie met het basisspel gespeeld worden en verlengen de duur van het spel en bieden de mogelijkheid om de hoeveelheid spelers uit te breiden van 4 naar 6 spelers.

Koop de uitbreidingen van Kolonisten van Catan online

Naast het Kolonisten van Catan basisspel kunt u ook allerlei extra’s bestellen. Al onze Kolonisten van Catan uitbreidingen zijn in het Nederlands en zijn officiële uitbreidingen van de oorspronkelijke uitgever. Als u samen met uw kinderen wilt genieten van dit spel dan kunt u de junioreneditie bestellen inclusief junior uitbreidingsets. Of speel het handige kaartspel dat u zelfs achter in de auto nog kunt spelen, handig voor lange reizen. Het kaartspel is wellicht tijdens een vakantie nog niet genoeg, daarom heeft Kolonisten van Catan ook een reiseditie uitgebracht. Net even iets kleiner in formaat maar het brengt u net zoveel plezier als de originele versie. Zoekt u extra accessoires? Dan is er de uitbreidingset waarmee u de hoeveelheid spelers kunt uitbreiden tot 6 personen in plaats van 4 personen. En als u intrinsiek meer keuzes hebben dan kunt u aldus de uitbreidingen bestellen zoals:

  • De Zeevaarders,
  • Europa Ontwaakt,
  • Kooplieden & Barbaren,
  • Schatten, Draken & Ontdekkingsreizen,
  • Steden & Ridders,
  • En/of Piraten en Ontdekkers.

U hebt dus keuze zat. Als u geheel nieuw bent in de wereld van Kolonisten van Catan dan zal het basisspel u uren vermaak bieden. Breidt dan in uw eigen tempo het spel uit als u dat wenst. Natuurlijk kunt u altijd de recensies er op na slaan of ons om hulp vragen.

Kijk ook eens bij de overige bordspellen

De bedoeling van het spel is dat iedere deelnemer zijn eigen stad creëert op het pas ontdekte eiland “Catan”. Zorg voor handelsroutes, straten, huizen, vee en ga zo maar door. Uiteindelijk kunt u met de andere deelnemers handelen. Bent u de beste handelaar en hebt u de meeste punten bijeengesprokkeld? Dan bent u de winnaar van Kolonisten van Catan. Waarom kiest men voor dit bordspel? Omdat het elke keer weer een nieuw verrassend resultaat oplevert. Omdat u mede dankzij de uitbreidingen oneindig kunt combineren. Het is leuk voor de hele familie want vanaf 10 jaar is het prima te leren en te spelen. Zoekt u een geheel ander bordspel? Ook dan kunnen wij van Spellenrijk u ongetwijfeld van dienst zijn want we bieden een keur aan bekende en minder bekende spellen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn