Artikel website

Nederlandse organisaties met artikelen voor bedrijven

Koop hier een mepal beker voor slechts €8,99

Kinderen die naar de basisschool gaan, moeten vaak hun eigen lunch meenemen. Voor ouders is het dan handig om een mepal beker te kopen omdat u deze eenvoudig met siroop kunt vullen. Uw kind kan de mepal beker meenemen naar school omdat deze mepal beker voorzien is van een handige schroefdeksel. Hiermee kunt u de mepal beker helemaal afsluiten waardoor u er niet bang voor hoeft te zijn dat er drinken lekt in de tas van uw kind. Dit wil nog weleens gebeuren wanneer u bekers koopt die niet van mepal zijn. Vandaar dat heel veel ouders ook de voorkeur geven aan een echte mepal beker. Deze kunt u namelijk vele jaren gebruiken zonder dat u ook maar een druppel in de tas van uw kind zult vinden. Bovendien is de mepal beker altijd een leuk geschenk om een kind op zijn of haar verjaardag te geven. Wij hebben vele soorten van deze bekers en al deze bekers zijn voorzien van andere printen. Het is dus maar net wat uw kind het leukst vindt. Wij hebben een mepal beker voor zowel een jongen alsook voor een meisje. Uiteraard kunt u ook gewoon een beker kopen zonder u druk te maken over voor wie de beker eigenlijk bedoeld is. Wij doen er nooit moeilijk over om u te helpen met het maken van een keus. Het enige wat u hoeft te doen, is even naar onze site komen om te bekijken wat wij u allemaal te bieden hebben. U zult zien dat wij een ruim assortiment aanbieden en dat u bij ons altijd voor een lage prijs geholpen kunt worden. Het is daarbij ook belangrijk om te weten dat onze prijzen altijd inclusief btw zijn. Dit betekent dat u bij de kassa dus niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Wilt u even door ons ruime assortiment bladeren? Kom dan snel een keer naar onze site. Het adres van onze pagina is Zippytoys.nl.

De mepal beker kan gewoon in de magnetron

Wanneer u uw kind drinken mee naar school wilt geven dat op school nog even verwarmd moet worden, dan is de mepal beker een goede keus. Deze kan namelijk eenvoudig in de magnetron worden gedaan. Hoe vaak u de mepal beker ook in de magnetron zult doen, hij zal er nooit minder van worden. U kunt er dus zeker van zijn dat u voor minder dan negen euro een heel goede beker in huis haalt. Mocht u graag iets kouds willen meegeven aan uw kind, dan is het ook belangrijk om hier te vermelden dat de mepal beker in de vriezer kan. Wij willen u wel wijzen op het feit dat u het beste niet een volle beker in de vriezer kan doen omdat deze namelijk kan gaan uitzetten en dan door de druk van het ijs kan scheuren. Vul de beker daarom niet tot de rand, dan komt alles goed. Als de beker vies is, kunt u deze ook in de vaatwasser doen. Zo is uw beker dus in een mum van tijd weer schoon en kunt u hem weer opnieuw gebruiken.

U kunt uw bestelling via onze site plaatsen

Als u graag een beker voor uw kind wilt kopen, kunt u uw bestelling via onze site plaatsen. Wij zorgen er graag voor dat wij uw bestelling nog dezelfde dag verwerken zodat u de beker de volgende werkdag in huis heeft. Kortom:

  • wij bieden u voor een goede prijs een beker aan
  • bij ons betaalt u altijd de laagste prijs
  • wij verzenden uw bestelling zo snel mogelijk

Meer weten? Kom dan naar Zippytoys.nl.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn