Artikel website

Nederlandse organisaties met artikelen voor bedrijven

Krijg uw letselschade Deventer vergoed dankzij Van de Kraats Advocatuur

Krijg uw letselschade Deventer vergoed dankzij Van de Kraats AdvocatuurEen ongeluk zit in een klein hoekje, en kan de beste overkomen. Denk bijvoorbeeld aan een lelijke valpartij in de supermarkt, of het struikelen over een losliggende snoer tijdens een onschuldig wandelingetje. Dergelijke ongelukjes kunnen resulteren in forse letselschade, met al even forse gevolgen. Want hoe gaat een meubelmaker zijn werk doen met zijn arm in het gips? Uiteraard zal er in zo’n geval toch brood op de plank moeten komen. Het team van Van de Kraats Advocatuur helpt u bij letselschade in Deventer graag om toch verder te kunnen met uw leven en deze schade vergoed te krijgen.

Van de Kraats Advocatuur – uw juridische steun en toeverlaat bij letselschade in Deventer

Een gebroken arm of been is wellicht het meest duidelijke voorbeeld van letselschade. Maar er zijn tal van andere soorten schade te bedenken waardoor u flinke kosten moet maken. Zo kan het zijn dat uw werkgever u geen handschoenen of veiligheidsmasker heeft gegeven bij het werken met gevaarlijke stoffen, waardoor u last heeft gekregen van een beroepsziekte. Of u wordt gebeten door de hond van een cliënt bij wie u op huisbezoek gaat. In beide gevallen komt u volgens de wet in aanmerking voor vergoeding van uw letselschade in Deventer. Veel mensen stappen niet graag naar de advocaat uit angst voor de hoge kosten die hiermee gemoeid zouden gaan. Daar hoeft u bij Van de Kraats Advocatuur niet bang voor te zijn; in veel gevallen handelen zij uw letselschade Deventer geheel gratis af. Hoe dat kan? Volgens de wet komen de kosten van uw letselschade in Deventer voor rekening van de partij die hiervoor aansprakelijk is. Dit geldt dus ook voor de kosten van een advocaat of een medisch adviseur die als gevolg van uw letsel wordt ingeschakeld. Kunnen we toch niet alle kosten op de wederpartij verhalen, dan laten we u dit op tijd weten. Dit voorkomt dat u achteraf wordt verrast door hoge rekeningen.

Hoe gaat Van de Kraats Advocatuur te werk?

Bij Van de Kraats Advocatuur neemt men de tijd voor u en onderzoekt men uw zaak grondig, zodat de kans groot is dat u uw letselschade Deventer inderdaad vergoed krijgt. Dit doen ze met een ervaren team, bestaande uit:

  • Een advocaat
  • Een ondersteunend jurist
  • Een medisch specialist
  • Een rekenkundig expert

Om te beginnen wordt samen met u doorgenomen hoe u uw letselschade in Deventer heeft opgelopen en welke partijen er betrokken zijn. Wanneer hieruit naar voren komt wie er in deze situatie verwijtbaar heeft gehandeld stelt Van de Kraats Advocatuur die persoon namens u aansprakelijk. Dit kan bijvoorbeeld de persoon zijn die het snoer heeft laten slingeren waar u over gestruikeld bent, of de bezitter van de hond die u in uw been beet. Om te kunnen beoordelen op hoeveel geld u recht heeft kijkt de medisch specialist eerst naar de letselschade die u heeft geleden. Ook beoordeelt deze specialist welke gevolgen de schade voor u heeft – bijvoorbeeld hoe lang u dankzij deze blessure uw beroep niet meer kunt uitoefenen. De rekenkundig expert van Van de Kraats Advocatuur koppelt hier vervolgens een bepaald bedrag aan vast dat u tegemoet kunt zien. Wanneer u volledig bent hersteld, of de behandeling zich niet meer richt op herstel, gaat het team samen met de aansprakelijk gestelde partij over tot de definitieve afhandeling van uw zaak. Wanneer nodig regelen zij ook een belastinggarantie voor u, waardoor u geen inkomstenbelasting hoeft te betalen over de ontvangen schadevergoeding. Wilt u meer weten over letselschade in Deventer of over Van de Kraats Advocatuur? Ga dan naar vandekraatsadvocatuur.nl.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn