Artikel website

Nederlandse organisaties met artikelen voor bedrijven

Laat de Belastingdienst aan uw fiscaal adviseur over

Laat de Belastingdienst aan uw fiscaal adviseur overSommige menen gruwen alleen al bij de term “belastingaangifte”. Als particulier hoeft u dit slechts eens per jaar te doen. Daarnaast moet u uw toeslagen in de gaten houden en tijdig stopzetten als u hier niet langer recht op hebt. Maar als bedrijf zult u zo snel mogelijk een fiscaal adviseur in de arm willen nemen. Een fiscaal adviseur is immers gespecialiseerd in belastingtechnische zaken. Hij of zij kijkt naar uw boekhouding, duikt er eens goed in en lost alle ontstane complexe problemen met de belastingen op als sneeuw voor de zon. Dat klinkt waarschijnlijk naar meer. Kijkt u eens op de website ramdaspartners.nl want u zult zien dat onze fiscaal adviseur erg veel voor u kan betekenen. U vindt ons trouwens in Rijswijk dus komt u gerust eens langs als u in de buurt een bedrijf hebt. Dat betekent overigens niet dat we andere bedrijven, bijvoorbeeld buiten de Randstad niet kunnen helpen. Aangezien vrijwel de gehele service digitaal kan plaatsvinden is het zeker mogelijk om onze fiscaal adviseur om hulp te vragen als uw bedrijf zich in Groningen of Limburg bevindt. Wij helpen doorgaans starters en ondernemers in het midden- en kleinbedrijf. Maar ook voor particulieren kunnen wij veel betekenen. Mocht u een tamelijk gecompliceerde belastingaangifte moeten doen dan hopen we dat u ook even contact met ons opneemt. Een foutje in die aangifte kan immers funest zijn en betekenen dan u erg veel geld moet afdragen.

Elk fiscaal probleem kan onze fiscaal adviseur voor u oplossen

Ons team bestaat uit ervaren professionals met een gedegen achtergrond en opleiding. Sinds jaar en dag zijn zij de fiscaal adviseur die u zich maar kunt wensen. Het valt namelijk niet mee om ondernemer te zijn in dit land. Zo moet u 4 keer per jaar aangifte doen, de zogenaamde omzetbelasting. Daarnaast krijgt u ook te maken met de winstbelasting als het u voor de wind gaat. Het aanvragen van betalingsregelingen, subsidies of zakelijke toeslagen kunnen gunstig voor u uitpakken. Dus u moet zich hier zeker even in verdiepen, ook al komt u nauwelijks door die droge stof heen. Met de hulp van een fiscaal adviseur hoeft u zich hier niet langer doorheen te worstelen en dat zal u doorgaans geen windeieren leggen. Het is immers niet de bedoeling dat al uw gemaakte winst naar de overheid gaat.

  • Bij ons staan al uw vragen maar ook al uw wensen centraal,
  • We helpen iedereen binnen het MKB, starters, mensen die als ZZP’er aan de slag zijn gegaan en stichtingen zonder winstgevend oogmerk.
  • We kunnen u helpen bij een complete fiscale herstructurering, het optimaliseren van dergelijke processen en het begeleiden van boekenonderzoek. Dit klinkt wellicht vrij algemeen maar dat komt natuurlijk vanwege het feit dat het voor ieder bedrijf weer een heel ander verhaal is.

Hopelijk zit u nog niet met de handen in het haar. Het moge in ieder geval wel duidelijk zijn dat er altijd wel een goedkope oplossing te vinden is voor uw belastingtechnisch probleempje. Kies er inderdaad voor om de hulp in te schakelen van een fiscaal adviseur, dan gaat het beslist goed komen en zal uw bedrijf er enkel gezonder op worden.

U wilt niet dat hier fouten in worden gemaakt

Hebt u nog vragen aan de fiscaal adviseur? Wilt u nu ook direct gebruik gaan maken van onze diensten en wilt u daarom het liefste aanstaande week bij ons op kantoor langskomen? Maak dan direct via de mail of telefoon een afspraak. Dat is tevens de ideale manier om antwoord te krijgen op al uw prangende vragen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn