Artikel website

Nederlandse organisaties met artikelen voor bedrijven

Laat eens uw kussensloop bedrukken

Wilt u graag een kussensloop bedrukken met daarop een beeld van uw kind of uw partner? Dan wilt u een kussensloop bedrukken voor uzelf of een familielid. Maar u kunt het ook als een cadeau voor Valentijn willen maken zodat u het aan uw speciale droomvrouw kunt geven. Het is het ideale cadeau om eens verrassend mee uit de hoek te komen. Het is een handig cadeautje want iedereen kan wel een sloop gebruiken. Iedereen slaapt op een bed en gebruikt een kussen om diens hoofd mee te ondersteunen. Wij vinden het dan ook niet meer dan logisch dat u daarop op onze website de door u gekozen kussensloop bedrukken wilt met opdruk naar keuze. Daarbij hoeft het trouwens niet eens om een foto te gaan. Wij zijn namelijk van alle markten thuis zoals u op prachtigkado.nl kunt zien. We bieden u dan ook de mogelijkheid om naast het kussensloop bedrukken met een foto bijvoorbeeld een mooie boodschap in combinatie met de voornaam te laten drukken. En wat dacht u tot een tot de verbeelding sprekend gedicht? Zelfs bedrijven kunnen kussensloop laten bedrukken om vervolgens als relatiegeschenken uit te delen. Daarnaast kunnen we het ons best voorstellen dat u op de sloop ergens in de hoek het logo van uw hotelketen wilt terugvinden. Handig voor de wasserij. Ook dan kunnen wij op grotere schaal weliswaar voor u aan de gang gaan. Wij houden namelijk wel van een uitdaging en zijn dan ook van geen kleintje vervaard.

Een kussensloop bedrukken met uw favoriete afbeelding

Als u aan het kussensloop bedrukken denkt, denkt u dan ook direct aan onze website? We hopen dat dit in de toekomst wel het geval zal zijn en daarom willen we graag benadrukken dat u er goed aan doet om onze website even te bookmarken. Ook kunt u het laatste nieuws volgen door ons via de sociale media in de gaten houden. Naast het kussensloop bedrukken we namelijk een keur aan artikelen met hoofdzakelijk foto’s die u digitaal tijdens het maken van een bestelling direct kunt uploaden. Wij spreken dan ook wel van een uniek fotocadeau dat u hier kunt creëren. Liever een foto op een mok, een paraplu of een sleutelhanger? Ook dan zult u bij ons ongetwijfeld slagen. Qua kussensloop bedrukken hebt u de keuze uit onder andere:

  • Foto met vulling,
  • Een foto die u laat combineren met de naam van de jarige of een inspirerende quote,
  • Of kies uit een kussen met een printje waarin u eventueel een mooie foto laat verwerken,
  • Dit is slechts een greep uit de mogelijkheden die we u aanbieden. Voor een totaaloverzicht verwijzen we u wederom door naar de website.

Natuurlijk geven we bij iedere bestelling apart advies. U hebt immers een specifieke vraag over een lettertype of de grootte en scherpte van een foto die u wilt gebruiken. Omdat we diverse printtechnieken kunnen gebruiken kunnen we u in dit voortraject al flink op weg helpen. Nadat u een weloverwogen keuze hebt weten te maken is de tijd aangebroken om de bestelling dan ook daadwerkelijk te plaatsen.

Het is een cadeau dat tot de verbeelding spreekt

Ziet u het kussensloop bedrukken wel zitten of hebt u toch voor een ander fotocadeau gekozen? Het zal hoe dan ook uitpakken tot groot succes. Men weet het meestal erg te waarderen als u net iets meer moeite hebt gekozen bij het vinden van een cadeautje. En omdat u er ook nog eens een persoonlijk tintje aan hebt gegeven door de sloop te laten bedrukken zult u ongetwijfeld hoge ogen opgooien als u het pakje overhandigt.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn