Artikel website

Nederlandse organisaties met artikelen voor bedrijven

Landelijk wonen? Hofstaete Monumentaal is uw woningexpert!

Wilt u graag landelijk wonen? Dan is het aan te raden om opzoek te gaan naar een makelaar die over dit type woningen specialistische kennis bezit. Nederland heeft een beperkt aanbod mooie landhuizen die zich voornamelijk bevinden in het Oosten van het land. Landelijk wonen kan in vele soorten en maten. Hofstaete Monumentaal vertegenwoordigd een belangrijke rol in de meest luxueuze en vaak ook monumentale woningen in een landelijke omgeving. Bijzondere woningen, van landhuizen tot herenhuizen koopt- en verkoopt u met goede, correcte informatie en eerlijk advies bij Hofstaete Monumentaal. Als jarenlange ervaren experts in landelijk wonen, staan wij graag voor uw zoektocht klaar!

Hofstaete Monumentaal

Hofstaete Monumentaal staat voor u klaar wanneer u landelijk wonen wilt. Als makelaars kunnen wij een landhuis, monumentale pand of markante woning aankopen inclusief advies op maat voor u. Bovendien bent u bij onze makelaars ook aan het juiste adres voor het laten taxeren van dit speciale type pand of juist voor meer informatie over en begeleiding bij het restaureren van monumentale panden. Bent u nog opzoek naar een betrouwbare en deskundige makelaar voor landhuizen en/of monumentale panden in landelijke omgeving? Neem dan contact op met Hofstaete Makelaardij. Ons specialisme is uitgebreid tot een groot gedeelte van Nederland. Wij zijn dus niet gericht op enkel één regio, waardoor ons team u breed kan voorzien van advies en aan- of verkoopondersteuning.

Landelijk wonen dankzij Hofstaete Monumentaal

Aangezien wij gespecialiseerd zijn in markante, monumentale woningen, kunt u bij Hofstaete Monumentaal niet enkel terecht voor landelijk wonen, maar onder andere tevens voor het vinden van een herenhuis midden in een stadscentrum. Er is dus sprake van grote verschillen in wellicht juist dit segment huizen en dat maakt ons werk zo uitdagend en interessant! Onze aanpak is stapsgewijs en kernachtig opgebouwd en voorzien van maatwerk met goede, directe communicatie. Dit is tevens één van onze grootste prioriteiten. Wilt u graag landelijk wonen, kies dan voor de persoonlijke begeleiding, maatwerk en veel tijd van Hofstaete Monumentaal. Naast de liefde en passie die onze medewerkers hebben voor dit vak, zodat mensen stedelijk of landelijk wonen kunnen in het huis van hun dromen, voldoen wij vanzelfsprekend ook aan de vakbekwaamheidseisen. Hierbij vormt ons lidmaatschap van de Nederlandse Vereniging van Makelaars voor u een extra garantie voor het feit dat onze kennis up-to-date is en wij kennis hebben van ons vak (NVM makelaars).
Heeft u uw droomhuis gevonden, maar schrikt u van het feit dat het om een monument blijkt te gaan? Met de juiste voorlichting en uitgebreide informatievoorziening kan dit negatieve beeld zeker worden bijgesteld. Zelden hebben wij meegemaakt dat de status van monument een negatief effect op de waarde van vastgoed. De voordelen van het bezitten van een monument zijn veelal onvoldoende bekend, waardoor een vorm van onzekerheid ontstaat. Deze onzekerheid resulteert in een negatief beeld van monumenten. Een spijtige zaak, in onze beleving. Hofstaete Monumentaal beschikt over de juiste kennis en expertise, zodat u op basis van volledige informatie ook op dit gebied een juiste aankoopbeslissing kunt nemen.

Voordelen landelijk wonen met behulp van Hofstaete Makelaardij Monumentaal:

  • Betrouwbaar en efficiënt
  • Brede kennis van diverse monumentale en markante woningen
  • Exclusieve huizen en unieke werkwijze
  • Hoge beoordelingen
  • Jarenlange ervaring
  • Nemen de tijd voor u
  • NVM makelaars
  • Uitgebreide en professionele expertise
  • Voor verkoop, aankoop, taxatie restaureren en adviezen

Wilt u ook landelijk wonen? Kies dan voor Hofstaete Monumentaal en verhuis binnenkort naar uw droomhuis in een prachtige omgeving! Bezoek onze website voor meer informatie: hofstaetemakelaardij.nl of neem gelijk contact met ons op. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn