Artikel website

Nederlandse organisaties met artikelen voor bedrijven

Lease nu een auto bij de Autolease centrale

Autoleasecentrale - AutoleaseAl jaren is het voor grote bedrijven de normaalste zaak ter wereld om een auto te leasen voor hun werknemers. Dit kan grote voordelen met zich meebrengen, zoals de grote flexibiliteit die erbij hoort. Maar voor kleine ondernemers is het altijd al moeilijk geweest om dit te doen. Vaak komt het er voor MKB en ZZP’ers op neer dat ze erg veel geld moeten betalen. Dit komt vaak doordat ze geen tijd en resources hebben om te zoeken naar een goede deal. Dit is precies wat de Autolease centrale doet voor deze doelgroep. Niet alleen zoeken ze een goede deal voor u, maar door de grote onafhankelijkheid die ze aanhouden van alle partijen kunnen ze de beste deals voor kleinere ondernemers garanderen. Het maakt hierbij niet uit of u een auto wil leasen of meerdere, de Autolease centrale gaat met alle enthousiaste voor iedereen aan de slag.

De verschillende leasevormen die de Autolease centrale te bieden heeft

Als u een auto wil leasen bij de Autolease centrale dan kunt u kiezen tussen verschillende leasevormen. We zullen hieronder per leasevorm kort even uitleggen wat hij inhoudt, maar eerst zetten we ze even op een rijtje voor u:

  • Operational lease
  • Financial lease
  • Green lease
  • Short lease
  • Occasion lease

De eerste leasevorm die we willen toelichten is operational lease. Dit is de leasevorm die door de Nederlanders het meest wordt gekozen bij de Autolease centrale. Het fijne aan de vorm van leasen is dat het risico bij de leasemaatschappij ligt. U, als klant, betaald gewoon elke maand een vast bedrag en alles dat met de auto gebeurd is dan voor de rekening van de leasemaatschappij. Wanneer u op zoek bent naar een lease auto zonder risico’s, dan is dit de beste optie voor u. Financial lease is meer een lease vorm voor mensen die ervaring hebben met leasen en ook kunnen omgaan met meer risico’s. Het is daarom vooral geschikt voor een startende ondernemer, omdat het aanzienlijk goedkoper is dan operational lease, of juist voor meer ervaren ondernemers die weten hoe ze moeten omgaan met leasen en risico’s. Door deze vorm van leasen kunt u maximaal gebruik maken van de fiscale voordelen die leasen met zich meebrengt, maar aan de andere kant moet u zelf het hele aankoopbedrag van de auto betalen. Wel is er de optie om deze vorm van leasen bij zowel gebruikte of nieuwe auto’s te doen bij de Autolease centrale. Green lease is een lease vorm voor de meer bewuste ondernemer. De Autolease centrale biedt deze lease vorm aan omdat er een groeiende vraag is naar bewuster omgaan met het milieu. U kunt met deze vorm van leasen streven naar meer duurzaamheid. Het fijne is dat het geschikt is voor grote bedrijven, maar ook voor kleinere ondernemers, u kunt deze vorm van leasen namelijk al aanschaffen vanaf 1 auto bij de Autolease centrale. Deze vorm van leasen gaat samen met groenere auto’s, dit kan uw imago een echte boost geven en ervoor zorgen dat uw relaties u beter waarderen. Een meer flexibele vorm van leasen is de short lease vorm die de Autolease centrale aanbiedt. Op huren na is dit de meest flexibele manier van het gebruik maken van een auto. Als u een goede auto nodig heeft maar niet vast wil zitten aan langdurende contracten, of als u bijvoorbeeld een starter bent, dan kan dit de perfecte uitkomst voor u zijn. Hier komt dan natuurlijk bij dat het wel iets prijziger is dan de andere lease vormen. Op de website van de Autolease centrale kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen voor het short leasen van een mooie auto. Als laatste biedt de Autolease centrale nog de occasion lease vorm aan. Deze lease vorm is een meer goedkopere optie omdat het namelijk werkt met kort gebruikte tweedehands auto’s. De contracten starten vanaf een periode van 6 maanden. Met deze manier van leasen kunt u dus voor weinig geld een relatief flexibel contract afsluiten om in een mooie auto te rijden voor de zaak. Als u dus een starter bent die nog niet weet hoe het gaat lopen met uw bedrijf, dan kan deze vorm van leasen een goede uitkomst zijn. Maar ook voor grotere bedrijven is het aantrekkelijk om deze soort lease auto’s te geven aan mensen met een tijdelijk contract.

Interesse in een lease auto?

Als u geïnteresseerd bent in een van de vele lease opties die de Autolease centrale aanbiedt, dan kunt u op meerdere manieren contact met ze opnemen. Ten eerste kunt u een overzichtelijke gratis en vrijblijvende offerte aanvragen om te kijken wat de opties en bijbehorende kosten zijn. Zo kunt u al een idee krijgen van wat voor soort lease plan bij u past. Ook kunt u natuurlijk naar de website van de Autolease centrale gaan om meer te lezen over de mogelijkheden. Op de website vindt u ook de contactgegevens van het bedrijf. U kunt ze bellen of mailen met extra vragen. Ook al is het een bedrijf dat enkel online werkt, toch krijgt u een casemanager aangewezen op het moment dat u met hen in zee gaat. Zo heeft u altijd contact met dezelfde persoon en weet u dus waar u aan toe bent. U hoeft dus niet uw situatie elke keer weer aan iemand uit te leggen. Zo maakt de Autolease centrale een online bedrijf toch erg persoonlijk.

Meer van Autoleasecentrale.nl

Deel Dit bericht op Social Media

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn