Artikel website

Nederlandse organisaties met artikelen voor bedrijven

Leer meer over Black Belt

Lean Six Sigma Black Belt is een term die u mogelijk wel eens voorbij hebt horen komen, maar het kan heel goed dat u niet precies weet wat het is. Dat is helemaal geen probleem, u zult niet de enige zijn! Daarom kan het geen kwaad om eens uit te leggen wat die Black Belt precies inhoudt. Lean Six Sigma Black Belt is een professional die zowel een projectmanager als een vakspecialist is. De Lean Six Sigma Black Belt is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwe producten. Maar daarbij kijkt diegene ook naar processen, of er verbetering mogelijk is. Vaak wordt de Black Belt gezien als een toekomstige leider in een zakelijke organisatie. En het is voor ambitieuze mensen dan ook zeer aan te raden om een Black Belt training te volgen. Deze training voor Black Belt wordt veelal aangeboden bij diverse bedrijven. Dat is heel erg goed voor uw ontwikkeling natuurlijk, daar kunt u als ambitieuze werkende wellicht veel kennis opdoen. En ook op uw CV misstaat een training Black Belt zeker niet. Werkgevers zijn altijd onder de indruk van ambitieuze mensen, en met Black Belt op uw CV maakt u zeker een goede indruk. Maar daarbij is het dus zeer belangrijk om een cursus Black Belt te volgen die ook daadwerkelijk biedt wat er wordt gezegd, die doet wat het belooft. En dat is helaas niet bij elke cursus Black Belt het geval. Er worden er behoorlijk wat aangeboden maar op het gebied van kwaliteit kunnen er nog wel wat verschillen zijn. En daarom is het een goede keuze om te gaan voor Symbol Business Improvement. Hier wordt dus bijvoorbeeld de Lean Six Sigma Black Belt training aangeboden. En daarbij nog meer, maar Black Belt is een voorbeeld van een goede training die veel voor u kan betekenen op meerdere vlakken!

Volg een goede Black Belt training

Zoals gezegd is het altijd van belang als u een training besluit te volgen om een goed instituut te vinden. En dat is bij Symbol zeker het geval! Kijk eens op de website en dan komt u vanzelf al meer te weten over een en ander. Ten eerste wordt er namelijk een onderscheid gemaakt tussen ten eerste de publieke sector en dienstverlening, en ten tweede industrie. De Black Belt dienstverlening is geschikt voor bijvoorbeeld project- en afdelingsmanagers, consultants en proceseigenaren. Er zijn veel leerpunten die hier aan de orde komen, zoals bijvoorbeeld het opzetten van een Lean Six Sigma organisatie. Maar ook onderwerpen als Identificeren en elimineren van verspillingen, visualiseren van data m.b.v. Minitab en Lean Accounting komen aan bod. Het betreft een training van zestien dagen, dus er wordt ruim de tijd genomen voor de coaching en om inhoudelijk op alle onderwerpen in te gaan. Hierbij krijgt u het nodige materiaal, en wordt er ook aangegeven op welk niveau deze opleiding wordt gegeven. Wilt u precies weten hoe dit allemaal in z’n werk gaat en meer informatie over deze cursus Black Belt? Kijk dan op de website! Daarbij kunt u ook kiezen voor het segment industrie. Hier kunnen bijvoorbeeld design en kwaliteitsengineers, projectmanagers en kwaliteitsmanagers iets van opsteken. Wilt u zich meer verdiepen in het gebruik van Minitab? Wilt u meer leren over het opzetten en uitvoeren van experimenten m.b.v. Design of Experiments? Dan is deze opleiding bij Symbol zeker iets voor u. Ook deze training duurt zestien dagen. En ook voor deze opleiding geldt, meer informatie is te vinden op de site. Dus bent u geïnteresseerd? Ga dan beslist kijken en zie wat er allemaal wordt besproken tijdens de cursus waar u veel van kunt leren. En wie weet kan het een zet in de goede richting geven wat betreft uw carrière! Dat zou toch mooi zijn…

Meer dan Black Belt

Symbol heeft nog veel meer te bieden dan alleen een training op het gebied van Black Belt. White belt, green belt, orange belt, yellow belt, dit zijn allemaal trainingen die naast Black Belt ook bij dit bedrijf worden gegeven. Dus kijk hier eens rond, en bepaal zelf welke voor u het meest geschikt is. Welke cursus voor u echt een aanvulling kan zijn, welke u een stap hoger op die carrièreladder kan krijgen. Want dat is toch waar de meesten het voor doen. Organisatie ontwikkeling, procesverbetering, kwaliteitsmanagement en lean six sigma zijn allemaal belangrijke onderwerpen die op de site uitgebreid aan bod komen. Dus kijk vooral rond en zie zelf welke het meest geschikt is voor u. Daarbij kunt u over diverse onderwerpen een stuk wijzer worden door naar de site te gaan. U vindt hier bijvoorbeeld een blog waar veel interessante dingen met betrekking tot het onderwerp business development worden besproken. Bij de info-knop kunt u ook veel terugvinden, bijvoorbeeld over subsidies, of over cedeo. Ook is er een heel schema waarop te zien is waar en wanneer welke trainingen worden gegeven. Misschien heeft u een bepaalde plek of datum al in gedachten, dan kunt u snel zien of de cursus van uw keuze erbij zit. Daarbij is het erg overzichtelijk dat u ook per branche kunt kijken wat er op het gebied van opleidingen wordt aangeboden. Finance, food of bouw, u kunt op al deze branches klikken en snel het aanbod zien. Heeft u na het zien van de info op de website nog vragen? Dat kan natuurlijk altijd, dan kunt u gewoon contact opnemen via het contactformulier en uw vraag stellen.

Bekijk ook onze social media sites :
Via onderstaande knoppen kunt u dit bericht delen.
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn