Artikel website

Nederlandse organisaties met artikelen voor bedrijven

Leren pantoffels zijn de oplossing!

Nooit meer last hebben van koude voeten? Dat kan door te kiezen voor leren pantoffels! Als je kiest voor de uitstekende kwaliteit van Shepherd, dan zul je het in het vervolg echt altijd aangenaam warm hebben zodra jij je sloffen aantrekt. Mensen zijn soms wat huiverig om te kiezen voor het kopen van deze producten, omdat de prijs ervan beduidend hoger ligt dan voor bijvoorbeeld de paren die je kunt kopen bij een schoenenwinkel die je als discounter aan zou kunnen merken. Maar zoals bij veel producten het geval is, geldt ook hierbij dat goedkoop uiteindelijk duurkoop is. Leren pantoffels gaan namelijk vele malen langer mee, doordat het gewoon een heel sterk materiaal is. Je hebt er dan ook echt jaren plezier van als je deze koopt. Daardoor zijn ze uiteindelijk, per jaar bezien, dus echt goedkoper dan de goedkope exemplaren van een voordelige schoenenwinkel. Daar komt bij dat ze ook veel meer comfort en warmte bieden, wat ze echt tot een uitstekende keus maakt voor een ieder dat altijd maar last heeft van koude tenen en voeten. Daarom kun je dus veel beter kiezen voor leren pantoffels!

Voordelen van leren pantoffels

Wat voor voordelen bieden leren pantoffels nu precies, afgezien van het feit dat ze dus heel lang meegaan? De exemplaren van Shepherd bieden als grote voordeel dat ze aan de binnenkant afgewerkt zijn met echt schapenwol. Dit biedt verschillende voordelen, namelijk:

  • het maakt ze zacht en comfortabel
  • het wol neemt nare geurtjes op en is goed ademend
  • het geeft veel warmte

Schapen kunnen in koude omstandigheden gewoon buiten in het gras blijven staan, door de dikke wollen vacht die zij hebben. Deze houdt hen in weer en wind heerlijk warm en dat gebeurt ook met je voeten zodra je deze gevoerde leren pantoffels aantrekt. Is jouw voet koud, dan warmt deze vanzelf weer op zodra je de pantoffel aantrekt. Je hoeft echter niet bang te zijn dat je het echt heet krijgt, want het materiaal reguleert de temperatuur uitstekend, zodat deze optimaal blijft. Heb jij snel last van zweetvoeten, dan is het prettig om te weten dat wol de eigenschap heeft dat het geurtjes afbreekt, zodat je sloffen niet op een gegeven moment echt ontzettend gaan stinken. Daarnaast zijn met wol gevoerde leren pantoffels ook gewoon heel erg zacht, wat ze erg comfortabel maakt om te dragen.

Voor ieder wat wils

Natuurlijk is het belangrijkste dat jouw sloffen je voeten heerlijk warm houden en dat ze lekker comfortabel zijn, maar het is natuurlijk ook wel fijn als ze er mooi uitzien en als ze verkrijgbaar zijn in een model dat bij jou past. Bij de leren pantoffels van Shepherd is dit zeker mogelijk. Zij bieden een grote verscheidenheid aan producten aan, waarbij er verschil bestaat in het model, de kleur en de uitstraling. Zo kun je kiezen voor instappers, ideaal voor mensen die eigenlijk alleen maar last hebben van tenen die snel koud worden. Zo kunnen ze deze warm houden zonder dat de rest van de voet ook warm wordt. Maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor leren pantoffels die juist hoog zijn, tot op je enkels komen. Of iets er tussenin. Het is maar net waar jouw voorkeur naar uitgaat. Ook in uitstraling is er verschil, sommige exemplaren hebben een elegante uitstraling, andere een chique of stoerdere stijl. Wat kleur betreft kun je bij dit merk ook voor voldoende variatie terecht, al moet wel opgemerkt worden dat zij voornamelijk natuurlijke kleurtinten gebruiken, wat ook eigenlijk het best bij hun product past. Zoek jij heerlijke sloffen voor dames, heren of kinderen, kies dan voor leren pantoffels van Shepherd!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn