Artikel website

Nederlandse organisaties met artikelen voor bedrijven

Longhorn schedel

Een woning gaat pas echt als een thuis voelen op het moment dat jij deze ingericht hebt met spulletjes die bij jou passen. Bijvoorbeeld met een mooie Longhorn schedel. Mensen denken vaak dat de kleur en het meubilair het belangrijkst zijn bij de inrichting van een huis en dit speelt ook inderdaad wel een grote rol. Maar het belang van woonaccessoires mag zeker niet onderschat worden, juist die zorgen vaak voor een persoonlijke touch aan het geheel. Zo kun je met een Longhorn schedel heel goed een stoer element toevoegen aan het interieur. Dit past natuurlijk uitstekend bij een toch al wat stoerder interieur, maar het past bijvoorbeeld ook heel goed bij een moderne woninginrichting en zelfs ook bij een romantische stijl. Het is een echte eyecatcher, die een geheel eigen uitstraling mee geeft aan het geheel. Niet alleen voor binnenshuis kan dit op verschillende plekken gebruikt worden, zoals boven de open haard, maar ook buitenshuis misstaat het zeker niet. Hang de Longhorn schedel bijvoorbeeld boven je voordeur op, aan de muur van je veranda of aan je houten schuurtje. Het zorgt er voor dat het geheel meteen een heel stoere uitstraling krijgt!

Echte Longhorn schedel

Maar eigenlijk werkt dit natuurlijk alleen als je kiest voor een echte Longhorn schedel, afkomstig van een echt dier. Een kunststoffen variant heeft natuurlijk veel minder deze gewenste uitstraling, terwijl een origineel exemplaar juist heel veel karakter heeft. Maar voor sommige mensen zal het toch wat twijfels oproepen, het kopen van een dergelijk product. Want hoe weet je dat dit niet het resultaat is van ongeoorloofde slacht? Of misschien zelfs van illegale stroperij? En je wilt natuurlijk ook niet dat een dier enkel heeft moeten sterven zodat jij zijn hoofd aan de muur kunt hangen. Maar met een Longhorn schedel van Buffalo Schedels hoef je voor al deze zaken niet bang te zijn:

  • ze zijn afkomstig van dieren uit de veehouderij
  • de dieren worden eerst geslacht voor hun vlees, de schedels zijn dus restproducten
  • certificaten geven de herkomst van het product aan

Met andere woorden, door bij hen een Longhorn schedel aan te schaffen, draag je er aan bij dat ook dit onderdeel van het dier een goede bestemming krijgt en dat is natuurlijk fijn om te weten, als een dier geslacht wordt is het goed om alle delen ervan zo goed mogelijk te gebruiken.

Welke past het best bij jou?

Doordat iedere Longhorn schedel die je bij hen kunt kopen helemaal uniek is, is het belangrijk dat jij je goed oriënteert op de verschillende opties die zij bieden. Het is echt aan te raden om hun assortiment een tijdje in de gaten te houden, zodat je een goed beeld krijgt van de verschillende mogelijkheden die er zijn en zodat jij je ook een beeld kunt vormen van wat jij nu zelf eigenlijk het mooist vindt. Zo zit er bijvoorbeeld verschil in de spanwijdte van de hoorns, sommige zijn 140 centimeter breed, terwijl andere wel dertig centimeter breder kunnen zijn. Ook kun je kiezen voor een gebleekte of juist een ongebleekte Longhorn schedel. Welke variant je ook kiest, deze is altijd schoongemaakt en ruikt niet meer. Een gebleekt exemplaar heeft overal dezelfde witte kleur, wat de ongebleekte niet hebben. Bij Buffalo Schedels is het zo dat je altijd exact dat exemplaar toegestuurd krijgt als jij besteld had. Ieder exemplaar is immers uniek en je wilt dan ook echt die hebben en niet één die er iets op lijkt. Je kunt daar bij hen dus echt zeker van zijn. Wil jij ook een uniek element in of aan je woning hebben? Koop dan een Longhorn schedel bij Buffalo Schedels!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn