Artikel website

Nederlandse organisaties met artikelen voor bedrijven

Manchet wasmachine kapot? Neem dan contact op met John Witgoed

De wasmachine is een essentieel onderdeel van ieder huishouden. Zonder een wasmachine kun je immers geen kleding wassen. En het is ook geen doen om met de hand aan de slag te gaan. Stel je voor dat je alle sokken en onderbroeken van een heel huishuiden met de hand moet wassen. Dan ben je wel even bezig. Zonder centrifuge duurt het ook een eeuwigheid voordat je alle kleding weer droog hebt. Af en toe moet je een handwasje doen, omdat je te maken hebt met delicate kledingstukken, maar het merendeel prop je toch het liefst in de wasmachine. Je stelt deze in op de juiste temperatuur en het juiste programma en je hebt er geen omkijken meer naar. Tenzij de machine kapot gaat, want dan heb je toch wel een groot probleem. Het makkelijkste is om gelijk een hele nieuwe machine te kopen. Maar dat is natuurlijk lang niet altijd noodzakelijk. Vaak is de machine nog prima te repareren. Het is immers vaak 1 onderdeel dat kapot is gegaan en dat daarom ook gemakkelijk is te vervangen. Mocht je een wasmachine hebben en is de manchet wasmachine versleten? Dan kun je altijd een beroep doen op John Wasgoed om deze manchet wasmachine te vervangen door een nieuwe. Soms constateer je dat de wasmachine lekt. De conclusie is dan al snel dat de hele wasmachine kapot is, want je kunt de machine immers niet gebruiken op het moment dat deze gaat lekken tijdens een wasbeurt. Maar vaak komt deze lekkage door een defecte manchet wasmachine. Een manchet is het rubberwerk in de deur. Dit rubber zorgt ervoor dat de deur 100% is afgesloten. Maar rubber kan na veelvuldig gebruik gaan scheuren waardoor er toch water doorheen kan lekken. Zodra dat gebeurt, dan hoef je de hele wasmachine niet te vervangen, want je kunt gemakkelijk de manchet wasmachine vervangen. Het enige punt is dan even waar je een dergelijke manchet wasmachine kunt bestellen en hoe je deze moet bevestigen. Voor beide vragen kun je terecht bij John Witgoed. Hier kun je allerlei onderdelen bestellen voor de wasmachine waaronder dus een manchet wasmachine. Verder kun je hier ook terecht voor andere onderdelen zoals:

  • Pomp
  • Motor
  • Inlaatventiel
  • Verwarmingselement

Een kapotte motor is heel vervelend, maar je kunt de motor in zijn geheel vervangen en dat is een stuk goedkoper dan het aanschaffen van een compleet nieuwe wasmachine.

John wasgoed helpt je bij het vervangen van de manchet wasmachine

Mocht je manchet wasmachine inderdaad kapot zijn en wil je deze vervangen door een nieuwe, dan kun je terecht bij John witgoed. Niet alleen kun je hier een nieuwe manchet wasmachine kopen, maar je kunt ook aan John vragen of hij de reparatie uitvoert. Een manchet wasmachine is echter vrij eenvoudig te vervangen. Met behulp van een YouTube filmpje is de klus zomaar geklaard. Maar het vervangen van een motor of een inlaatventiel is vaak lastiger. In dat geval kun je het beter overlaten aan een professional. John Witgoed wil je dan natuurlijk graag helpen.

Meer informatie nodig? Kom langs op johnwitgoed.nl

Mocht je meer willen weten over de verschillende mogelijkheden en alle onderdelen die je kunt bestellen, dan kun je het beste even een kijkje nemen op de website van johnwitgoed.nl. Hier vind je ook een link naar de webwinkel waar je alle artikelen kunt bestellen. Heb je een vraag over jouw wasmachine, dan vind je op de site ook een aantal veel gestelde vragen/problemen die mensen hebben met hun wasmachine. Hier kun je vaak snel lezen wat het probleem is met jouw wasmachine.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn