Artikel website

Nederlandse organisaties met artikelen voor bedrijven

Met BARFmenu heeft u het perfecte dieet voor uw huisdier

Uw hond of kat is een volwaardig lid van de familie. Daarom moet deze ook altijd de juiste verzorging krijgen. Hiervoor is het KVV voer van BARFmenu een goede oplossing. BARFmenu heeft namelijk een uitgebreid assortiment aan verschillende soorten voer, waardoor er altijd de juiste voor uw hond bij zit. Voor BARFmenu kunt u terecht bij Animal Food Express. Wij leggen u graag uit wat wij op het gebied van BARFmenu voor u kunnen betekenen en wat de voordelen van dit voer zijn. Daarnaast zullen wij ook meer vertellen over hoe u BARFmenu eenvoudig via ons kunt bestellen. Zo heeft u alle informatie bij de hand om uw trouwe viervoeter te kunnen verzorgen.

Versheid gegarandeerd bij onze producten van BARFmenu

KVV voer voor uw hond of kat komt in verschillende soorten. Niet ieder dier is namelijk hetzelfde, waardoor ook niet altijd hetzelfde smaak van het menu geschikt is voor uw huisdier. Bij BARFmenu heeft u daarom altijd de keuze uit verschillende smaken, waaronder:

  • Rund
  • Kip
  • Konijn
  • Eend

Buiten dat al het KVV voer in verschillende smaken komt, heeft u bij ons ook keuze uit verschillende maten. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld gaan voor de 250 gram, 500 gram en een kilogram. Zo kunt u uw gewenste producten altijd geheel aanpassen aan het dieet van uw huisdier. BARFmenu levert bevroren rauwe voeding, waarbij hoogwaardige kwaliteit gegarandeerd is. Daarnaast is het ook uitsluitend van natuurlijke producten gemaakt, waarbij geen gebruik is gemaakt van chemische stoffen. Het product bevat de noodzakelijke bacteriën om de darmflora in stand te houden. Hierdoor heeft uw dier een hogere weerstand en door een goede darmflora worden de voedingsstoffen beter opgenomen.Voor gezonde dieren zijn deze bacteriën dus niet ziekmakend. Alle producten zijn tevens altijd vers. Dit kunnen wij garanderen doordat het BARFmenu altijd direct diepgevroren is. Hierdoor heeft u altijd het beste voor uw huisdier. Alle producten kunt u eenvoudig via onze website bestellen. Dit doet u door de gewenste producten in uw winkelmandje te plaatsen en uw bestelling af te ronden middels de veilige betaalmethoden. Zodra uw bestelling bij ons bekend is, zorgen wij dat deze snel bij u geleverd is Wanneer u voor 13.00 uur besteld, heeft u uw bestelling de volgende dag al in huis. Onze medewerkers kunnen u te allen tijde van dienst zijn met deskundig advies, zodat u altijd de juiste producten aanschaft voor uw hond of kat.

Meer dan alleen voer voor honden en katten

Animal Food Express is het adres waar u moet zijn voor alle voeding voor uw huisdieren. Wij hebben jarenlange ervaring binnen het vakgebied, waardoor wij u altijd de beste producten aan kunnen bieden. Wij hebben niet alleen voeding voor honden en katten, maar u kunt bij ons ook terecht voor prooidieren voor roofvogels en reptielen. Zo kunt u bij ons onder andere terecht voor voedermuizen, kwartels en kippennekken. Wij bieden uitsluitend producten aan van de hoogste kwaliteit, waarbij u deze producten altijd diepgevroren bezorgd krijgt. Hierdoor is versheid gegarandeerd en behoudt u de voedingswaarden van de dieren. Alle bestellingen zijn eenvoudig via de website te plaatsen, waardoor u de producten binnen een kort tijdsbestek bij u thuis geleverd kunt krijgen. U kunt er ook altijd voor kiezen om uw bestelling op te komen halen. Heeft u na het lezen van alle informatie nog vragen, behoefte aan advies of wilt u meer informatie over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op middels de contactgegevens die vermeld staan op https://www.animalfoodexpress.nl. Onze medewerkers helpen u dan graag verder door uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van informatie.

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn