Artikel website

Nederlandse organisaties met artikelen voor bedrijven

Met edubookers jouw volgende opleiding vinden

Ik behoor zeker tot de groep mensen die het heerlijk vinden om nieuwe dingen te leren. Je ziet mij dan ook regelmatig met mijn neus in een boek of lekker rond speurend op het internet op zoek naar informatie over onderwerpen die mij op dat moment interesseren. Het liefst zou ik altijd een opleiding aan het volgen zijn. Ik heb de uitdaging nodig en vind het heerlijk om op die manier aangespoord te worden om ook meer informatie op te zoeken over dingen die mij in eerste instantie niet zo interessant lijken, maar die dit uiteindelijk toch wel blijken te zijn. Het volgen van een opleiding is echter niet heel goedkoop en dus beperk ik dit tot een keer per jaar. Of eigenlijk moet ik zeggen, beperkte. Want sinds ik de website van edubookers heb ontdekt, is het een stuk leuker om een nieuw opleiding te volgen.

  • Opleidingen
  • Cursussen
  • Workshops
  • Trainingen

Op de website van edubookers kun je een uitgebreide lijst bekijken van de gebieden waarop jij hier naar opleidingen kunt zoeken. Ze bieden daarnaast ook uiteenlopende cursussen aan, en ook workshops en trainingen. Waar je dus ook naar op zoek bent en op wat voor gebied dan ook. Op de website van edubookers ga jij jouw volgende uitdaging vinden.

De geweldige zoekfunctie van edubookers

Een van de dingen die mij nog het meest aanspreekt op de website van edubookers is de geweldige zoekfunctie die je meteen ziet als je op de hoofdpagina terecht komt. Je kunt hier zoeken met allerlei termen en ook kun je hier bijvoorbeeld je woonplaats invullen. Je krijgt dan de mogelijkheid om aan te geven hoe ver je wilt reizen voor je volgende opleiding en je krijgt alleen maar de resultaten te zien die hieraan voldoen. Ze hebben meer dan 717 opleiders in hun bestand, dus je kunt rekenen op heel veel opleidingen waar je een keuze uit kunt maken. Het is dus wel handig om van tevoren een beetje te weten waar je naar op zoek bent, anders kun je heel lang aan het zoeken zijn op de website van edubookers. Want een ding heb ik wel ontdekt: je kunt tegenwoordig over alles wel een cursus, training of opleiding vinden. Of je nu meer wilt weten over het zetten van koffie, het maken van kleding of het leiden van een groep collega’s, alles komt aan bod! En dat zie je aan het aanbod op de website van edubookers.

Bij edubookers boek je een opleiding voor minder geld

Een van de redenen waarom ik een groot fan ben van de website van edubookers? Ze hebben er een prijsgarantie en die is in veel gevallen nog hartstikke laag ook! Dit maakt het nog eens extra leuk om je in te schrijven voor een opleiding en deze met veel plezier te volgen. Natuurlijk hoef je hier geen jaren mee bezig te zijn, er zijn genoeg cursussen en trainingen die slechts een dag duren. Doe je dit voor je werk? Dan is het natuurlijk wel zo netjes als je baas betaalt. Jij kunt je heel snel en makkelijk inschrijven via de website van edubookers en je kunt dan bij de betaalgegevens de gegevens van je baas invullen. Hij of zij krijgt dan een mailtje van edubookers met de vraag of hij of zij de cursus voor je wil betalen. Dit maakt het voor jou ook weer een stuk eenvoudiger. Ik maak inmiddels alweer geruime tijd van deze website om de cursussen waar ik interesse in heb te vinden. Ook hebben ze een hele goede klantenservice hier die je op verschillende manieren kunt bereiken. lees meer..

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn