Artikel website

Nederlandse organisaties met artikelen voor bedrijven

Mijn iPhone 7 plus scherm vervangen

Smartrepair - Specialist in smartphones, tablets & laptops

Voordat ik mijn iPhone 7 plus kocht was ik er grappen met mijn vrienden over aan het maken dat je zou zien dat ik mijn nieuwe telefoon binnen de kortste keren zou laten vallen. Iedereen is natuurlijk op de hoogte van het imago van de toestellen van Apple. Je laat het toestel een keer vallen en het scherm kan al in duizend stukjes liggen. Dit was een van de redenen waarom ik tot dan toe altijd voor een Android telefoon had gekozen. Maar al mijn vrienden hadden een iPhone en zij waren er zo enthousiast over dat ik het nu eindelijk ook een kans wilde geven. Dus na een lange tijd hard sparen had ik eindelijk genoeg geld bij elkaar om er een te kopen. Voor een aantal weken kon ik mijn geluk niet op. Totdat ik de telefoon dus inderdaad liet vallen en er een flinke barst zat in mijn scherm. Ik baalde als een stekker en wist even niet wat ik moest doen. Gelukkig had een vriend van mij een goede tip, namelijk het iPhone 7 plus scherm vervangen bij het bedrijf Smartrepair.

  • Klaar-terwijl-je-wacht service
  • Ophaalservice
  • Opsturen

Bij dit bedrijf bieden ze verschillende mogelijkheden aan om te kunnen kiezen voor je iPhone 7 plus scherm vervangen. Zo kun je naar een van de vestigingen toekomen. Je kunt hiervoor een afspraak maken, maar dat is niet verplicht. Je wordt vrijwel altijd meteen geholpen en je iPhone 7 plus scherm vervangen doen ze dan binnen 30 minuten. Je kunt dus even genieten van een kopje thee en je bent er al helemaal klaar voor.

Snel mijn iPhone 7 plus scherm vervangen

Ik vond het echt afschuwelijk dat er zo’n grote barst in mijn telefoon zat en ik wilde zo snel mogelijk kunnen kiezen voor het iPhone 7 plus scherm vervangen. Gelukkig zit er een vestiging van Smartrepair vlak bij mij in de buurt en ik ben hier dan ook dezelfde dag nog naartoe gegaan. Met een blik op mijn telefoon wisten ze al waarvoor ik daar was: mijn iPhone 7 plus scherm vervangen en dit was natuurlijk mogelijk. De medewerker vroeg wel nog of er misschien nog iets anders mis was met de telefoon, maar aangezien de telefoon nog zo nieuw was, was het iPhone 7 plus scherm vervangen mijn enige keuze voor vandaag. Dat was uiteraard geen enkel probleem en ze gingen meteen voor me aan de slag.

Inderdaad klaar terwijl je wacht

Het was wel heel erg raar, terwijl ik stond te wachten op het iPhone 7 plus scherm vervangen wilde ik automatisch dingen op mijn telefoon gaan doen, maar die had ik natuurlijk niet! Ik ben dus even naar buiten gegaan voor een wandeling en ben na 30 minuten weer terug gekomen. Dit was gelukkig geen enkel probleem en ik kon mijn telefoon na het iPhone 7 plus scherm vervangen zo weer meenemen. En het toestel zag er echt weer fantastisch uit. Daar was ik natuurlijk maar wat blij mee! Ik zag het al gebeuren dat ik net een gloednieuwe telefoon heb en dat ik dan voor de rest van het gebruik ervan tegen een lelijke barst aan moet kijken. Als jou hetzelfde is overkomen en je bent op zoek naar een goed bedrijf waar je kunt kiezen voor een iPhone 7 plus scherm vervangen, dan is dit echt het bedrijf wat ik je aanraad. Ook als er geen vestiging bij jou in de buurt is, behoort dit tot de mogelijkheden. Je kunt de telefoon ook laten ophalen of opsturen. Het is maar net wat jou het beste uitkomt. Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn