Artikel website

Nederlandse organisaties met artikelen voor bedrijven

Motorjassen voor onze vakantie

Een keer in de twee jaar begint voor ons de grote reis. We gaan dan met een klein groepje vrienden op vakantie. Dat doen we niet met de auto of met het vliegtuig. We kiezen een andere manier. We gaan namelijk met de motor. Dit vinden we geweldig. Het is een groot avontuur om ergens te rijden waar je nog nooit eerder bent geweest. Het grote voordeel is dat je met de motor ook weer op plekken komt waar je niet met de auto kan komen. Met dit groepje vrienden vinden we het leuk om voor elke vakantie een nieuw motorpak aan  te schaffen. Elke keer schaffen we dan ook nieuwe motorjassen aan. Het liefst doen we dit dan ook nog eens in dezelfde kleur. Dit maakt onze verschijning helemaal indrukwekkend. We vinden dit hilarisch en hebben hier de grootste lol om. Onderweg krijgen we van de voorbijgangers ook heel veel aandacht. Daar hebben we het natuurlijk nooit voor gedaan maar dit is natuurlijk altijd leuk. Een goede motorjas kopen is niet zo makkelijk maar bij  Sander Düren slagen we elke keer weer.

De beste motorjassen om indruk te maken

Een motor is een stoer vervoersmiddel. Als we op onze motor rijden dan voelen we ons natuurlijk heel stoer. Dat is een heerlijk gevoel. Een goed motorpak bied je de bescherming die je nodig hebt maar zit ook nog eens heel lekker. Een pak moet comfortabel zitten en veilig zijn. Als je voor die twee kunt zorgen heb je een goed pak gevonden. We vinden onze veiligheid enorm belangrijk en daarom moet ons pak gewoon heel goed zijn. Als je door bergen en heuvels rijdt dan wil je niet vallen. Maar als je dan wel een keer valt dan moet je pak de bescherming bieden die je nodig hebt om een val zonder schade te overleven. Op een motor rijd je natuurlijk niet zo zacht. Met de juiste motorjassen en de rest van het pak ben je er helemaal klaar voor. Naast dat het er stoer uitziet is het gewoon nodig om jezelf te beschermen. Een motorpak draag je dan ook niet alleen maar voor de sier maar is nodig voor elke motorrijder.

Vakanties

Voor elke man die graag eens op vakantie gaat met zijn vrienden is het een aanrader om eens met de motor te gaan. Super stoer en leuk om op deze manier overal te komen. Je kan wel minder spullen meenemen dan normaal maar je kleding wassen is overal mogelijk. Als je met een motor op vakantie gaat moet je jezelf wel goed beschermen. Gebruik een stevig en veilig pak en draag een Motorjas. Waarom heb je bescherming nodig:

  • Een motorpak heb je nodig om schade te voorkomen
  • Als je valt vangt een motorpak veel schade voor je op
  • Een motorpak staat ook nog eens heel stoer
  • motorjassen moet je dragen voor je eigen veiligheid
  • De juiste motorjassen staan ook nog eens heel stoer

Een keer in de twee jaar maken we een verre reis met de motor. We gaan dan door meerdere landen en stoppen overal een aantal dagen. Dat is een geweldige ervaring. We vinden het dan leuk om een nieuw motorpak en motorjassen aan te schaffen. Dit maakt onze vakantie helemaal compleet. De motorvakantie is helemaal geweldig als we dan ook nog eens dezelfde kleuren dragen. Dezelfde motorjassen maken onze outfit helemaal af. We vinden dit heel grappig en genieten enorm van alle aandacht die we krijgen onderweg. De beste spullen kopen we bij Sander Düren. Wil je ook dezelfde motorjassen, neem dan een kijkje op: sanderduren-motorkleding.nl.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn