Artikel website

Nederlandse organisaties met artikelen voor bedrijven

Ondernemershypotheek aanvragen

Ondernemershypotheek aanvragenWanneer je als ondernemer besluit om een hypotheek aan te vragen kom je in een ander proces terecht dan wanneer je als medewerker in loondienst van een bedrijf een hypotheek aanvraagt. Dit komt mede voort uit het feit dat elke hypotheek wordt bepaald door middel van het inkomen van de hypotheekaanvrager en eventuele medeaanvrager. Bij een ondernemershypotheek wordt er dus gekeken naar het inkomen van u als ondernemer. Het is niet mogelijk om een werkgeversverklaring af te geven en daarom moet een hypotheekverstrekker voor een ondernemershypotheek op een andere manier inzicht krijgen in het inkomen van de ondernemer. Dit maakt dat het aanvraag proces langer duurt bij een ondernemershypotheek, dan bij een reguliere hypotheek. Hypadvies, een onafhankelijk adviesbureau voor hypotheken, kan ondernemers uitkomst bieden om de aanvraag van een ondernemershypotheek te vergemakkelijken.

Advies bij een ondernemershypotheek

Op hypadvies.nl is al enige informatie te vinden over de aanvraag van een ondernemershypotheek. In een kort filmpje wordt duidelijk gemaakt waar u op moet letten bij de aanvraag van een ondernemershypotheek en welke zaken er voor u bij komen kijken. Het is daarbij goed om u te realiseren dat er geen onderscheid gemaakt wordt tussen ondernemers. Een zzp-er is net als een winkeleigenaar met personeel een ondernemer. Hypadvies heeft een procedure ontwikkeld, in samenwerking met diverse hypotheekverstrekkers, om de kansen te vergroten voor ondernemers om een hypotheek te verkrijgen. Deze hulp heeft er al voor gezorgd dat vele ondernemers succesvol een hypotheek hebben kunnen afsluiten. Het is dan ook interessant om hierover informatie in te winnen en daarvoor is het eerste gesprek vrij van kosten. Een intakegesprek kan ook eenvoudig via hypadvies.nl worden aangevraagd, waarbij u kunt kiezen uit vestigingen in één van 8 verschillende woonplaatsen.

Waarom Hypadvies?

Hypadvies is de aangewezen partij voor hulp bij de aanvraag van een ondernemershypotheek. Zo werkt dit adviesbureau vaak met een inkomensverklaring, wat voor de hypotheekverstrekker vergelijkbaar is met een werkgeversverklaring. Uw adviseur kan u hierover meer vertellen. Daarnaast zijn er nog meer voordelen te bedenken, zoals:

  • Volledig onafhankelijk advies
  • Goede relatie met ruim 35 banken
  • Hypotheekadvies is fiscaal aftrekbaar vanaf € 1.495
  • No cure, no pay, dus u betaalt enkel wanneer u een hypotheek afsluit
  • De meest actuele, scherpe rentes
  • 8 vestigingen waar u terecht kunt
  • Ook advies voor verzekeringen en makelaardij

En dit alles biedt Hypadvies aan in een persoonlijke aanpak. Ze denken met u mee, of u nu een jonge ondernemer bent of een doorgewinterde zakenman met vele jaren ondernemerservaring. Hypotheken vergen veel kennis en actuele informatie en met Hypadvies bent u daarvan verzekerd. Dit is vooral voor u als ondernemer belangrijk, omdat u niet op een reguliere manier een hypotheekaanvraag ingaat. Hypadvies staat u bij gedurende het hele proces en draagt er zorg voor dat u ontzorgt wordt. Zo kunt u blijven ondernemen en bent u ervan verzekerd dat uw aanvraag in goede handen is en, wanneer nodig, de juiste informatie tijdig en correct wordt verstrekt op de momenten dat dit nodig is. De hypotheekadviseurs van Hypadvies hebben diverse specialismen en de ondernemershypotheek is er daar één van. Daarnaast kunt u gebruik maken van alle andere expertises van dit adviesbureau. Bij het afsluiten van een ondernemershypotheek moet u natuurlijk ook rekening houden met het afsluiten van diverse verzekeringen. Wanneer u dit samen met de aanvraag van uw hypotheek onderbrengt bij één partij zoals Hypadvies, kan hier efficiënter mee om worden gegaan en bent u ervan verzekerd dat de verzekering aansluit op uw woonwens en financieringsvorm. Zo bent u altijd het beste uit en kan uiteindelijk de financiering van het door u gekochte pand vaak gewoon eenvoudig in gang worden gezet. Een kopzorg minder en een gerust gevoel.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn