Artikel website

Nederlandse organisaties met artikelen voor bedrijven

Ons makelaarskantoor in Beverwijk staat voor u klaar

U zult hoe dan ook gebruik willen maken van een makelaarskantoor in Beverwijk als dit uw woonplaats is dan wel de stad waar u naartoe wilt verhuizen. We bieden een keur aan prachtige woningen in zowel het centrum als de buitenwijken. Wilt u meer in het drukke gedeelte wonen of liever in het rustieke gebied? Kijk in ieder geval eens op onze website, makelaar-beverwijk.nu. Daar vindt u erg veel informatie over ons makelaarskantoor in Beverwijk, onze doelstellingen, werkzaamheden en uiteraard ons aanbod. Dat aanbod verandert soms wel dagelijks dus u doet er goed aan om:

  • Wekelijks een kijkje te nemen als u graag in deze stad in Noord-Holland wilt wonen. Bookmark bijvoorbeeld de website.
  • Of door ons te volgen via de sociale media. Op Facebook en Twitter plaatsen we namelijk de nieuwste woningen.
  • Op Linked in kunt u ons toevoegen, misschien handig voor uw netwerk.
  • En ook via de huizenverkoopwebsite Funda zult u onze laatste aanbiedingen snel kunnen vinden.

Hebt u interesse in een huis? Neem dan contact met ons op want we willen u graag inplannen voor een rondleiding. U neemt ongetwijfeld elders een makelaar in de arm om met ons makelaarskantoor in Beverwijk te onderhandelen over de vraagprijs. Het gaat ongetwijfeld lukken om hier gezamenlijk uit te komen.

Ons makelaarskantoor in Beverwijk is uitermate betrouwbaar

Tot dusver hebben we het voornamelijk over de koop van woningen bij ons makelaarskantoor in Beverwijk gehad. Hoe u dat het beste kunt aanpakken en waar u het aanbod zoal kunt vinden. Maar u kunt natuurlijk ook uw huis te koop aanbieden. We komen graag bij u langs om de waarde te bepalen en om foto’s te maken. Vervolgens kunt u de verkoop grotendeels uit handen geven. Natuurlijk hebben we transparantie en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan en laten u daarom per mail en/of per telefoon weten als er een bod is uitgebracht of als we bezichtigingen in willen plannen. Het is aan u om daar al dan niet bij aanwezig te zijn. Ons makelaarskantoor in Beverwijk kan zich ook prima redden bij uw afwezigheid. Uiteindelijk bent u natuurlijk wel degene die de knoop doorhakt en bij de notaris de overeenkomsten tekent. Hebt u trouwens hulp nodig bij het vinden van een geschikte notaris of een verhuisbedrijf? Ook dan kunnen we u natuurlijk van informatie voorzien. Wij kennen elk bedrijf en kantoor in deze regio. Trouwens, als u liever buiten Beverwijk in bijvoorbeeld een omringend dorp wilt gaan wonen, dan is de kans groot dat u binnen ons aanbod een geschikte woning zult vinden.

Wist u dat u uw huis gratis kunt laten taxeren?

En dat kan geheel zonder voorwaarden. Als u enkel wilt weten wat de huidige waarde van uw woning is, dan moet u ons toch echt eventjes opbellen. Onze makelaars van Van Gulik Makelaars zijn geschoolde taxateurs dus ze kunnen snel de waarde bepalen en dan kunt u schatten of de tijd rijp is om uw huis te verkopen. Het is aldus geen gek idee om ons makelaarskantoor in Beverwijk in de arm te nemen als u gaat verhuizen. We sturen ook een makelaar van ons makelaarskantoor in Beverwijk mee als u gaat ondertekenen bij de notaris. Maar voordat u dat gaat doen wilt u er wel geheel zeker van zijn dat het huis in goede staat wordt opgeleverd. Dus tussen de eerste bezichtiging en het uiteindelijke ondertekenen is een bezoekje een uitstekend idee. U wilt op dat moment wellicht wederom professioneel advies en daarom gaat een van onze makelaars graag even met u mee. Nog vragen? Bel ons dan gerust even op.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn