Artikel website

Nederlandse organisaties met artikelen voor bedrijven

Ons nieuwe uitvalscherm in Nieuwegein

Met de hitte van deze zomer hebben wij de knoop doorgehakt om een uitvalscherm in Nieuwegein voor onze woning aan te schaffen. Het werd op een aantal dagen ruim 30 graden in huis, met op het hoogtepunt zelfs 34 graden en naast dat de zon heel erg fel was, moesten we ook gewoon een oplossing hebben voor het weren van de warmte uit ons huis. Een uitvalscherm in Nieuwegein laten plaatsen moest toch een optie zijn, dachten we. Voor ons type huis is een uitvalscherm de mooiste optie en het biedt een boel verlichting zowel in temperatuur als in licht. We hebben uiteindelijk meer informatie gevonden op sungo-zonwering.nl, waar we direct een offerte hebben aangevraagd.

Het uitvalscherm in Nieuwegein laten plaatsen

SunGo Zonwering & Montage is dan wel niet in Nieuwegein gevestigd, maar wel in Lopik en dat is redelijk in de buurt. Zij hebben op hun website ook al informatie staan over de levering van een uitvalscherm in Nieuwegein en vertellen daarbij dat dit soort schermen als voordeel heeft:

  • Dat met warmteregulering de warmte buiten blijft en het huis koel
  • Dat het zicht behouden kan worden
  • Dat met lichtregulering het huis niet compleet verduisterd wordt

Dit leek ons ideaal, dus we hebben direct contact opgenomen om een offerte te laten maken voor het plaatsen van een uitvalscherm in Nieuwegein. We begrepen uit ons contact dat ze wel vaker een uitvalscherm in Nieuwegein plaatsen en dat ze ook bekend waren met ons type woningen en dat de plaatsing van het scherm geen enkel probleem zou zijn. Wij waren hier heel gelukkig mee, want de weersvoorspellingen hielden aan en het zou alleen maar heet weer blijven. We waren al bang dat ze vol zouden zitten in het werk en geen tijd zouden hebben om een uitvalscherm in Nieuwegein te plaatsen, maar dat viel ons alleszins mee.

Van montage tot advies

Nadat we de offerte hadden ontvangen hebben we er nog even over nagedacht, en eigenlijk vrij snel daarna de beslissing genomen om het uitvalscherm in Nieuwegein te laten plaatsen. Het advies en de service van SunGo Zonwering & Montage heeft ons daarbij ook over de streep getrokken, want zijn zeer vriendelijk en denken absoluut mee over de opties en mogelijkheden. Daarnaast zijn de uitvalschermen van SunGo ideaal in gebruik en bieden ze ook nog eens bescherming op UV-straling, iets waar wij in eerste instantie eigenlijk helemaal niet zo over na hadden gedacht. We konden met ons nieuwe uitvalscherm in Nieuwegein ook nog eens verkleuring van onze meubelen voorkomen. Het werd dus zaak dat we zo snel mogelijk een uitvalscherm lieten plaatsen. Dit heeft SunGo uiteindelijk zeer mooi en vakkundig voor ons gedaan en gelukkig ook nog eens binnen korte tijd, waardoor we nog een groot deel van de zomer plezier kunnen hebben van deze nieuwe zonwering. We hebben uiteindelijk ervoor gekozen om niet alleen het uitvalscherm aan de voorkant van ons huis te plaatsen, maar ook aan de achterzijde. Dit heeft ons wel wat meer gekost, maar het scheelt zoveel in de hitte en nu we toch bezig waren, het budget was aanwezig om deze uitvalschermen in Nieuwegein te laten plaatsen, dus waarom ook niet. Uiteindelijk ziet het er van buitenaf ook nog eens mooier uit en vormt het nu een heel sfeervol geheel. Wij zijn blij dat we SunGo hebben ingeschakeld voor het plaatsen van ons nieuwe uitvalscherm in Nieuwegein. Zo’n hete zomer als deze komt niet elk jaar voor, maar het gebeurt wel vaker dat we met extreem heet weer te maken krijgen en daar zijn we nu goed op voorbereid.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn