Artikel website

Nederlandse organisaties met artikelen voor bedrijven

Ontvlucht de hitte dankzij een airco installatie in Enschede

Wanneer we uit de winter komen en de lente ingaan, dan vinden we de oplopende temperaturen maar wat fijn. Dat is ook het voordeel wanneer je in een land als Nederland woont waarin je te maken hebt met verschillende seizoenen met ieder een eigen klimaat. Als je bijvoorbeeld in Thailand woont, dan is het het hele jaar door warm. Het is in de winter ietsje koeler, maar het blijft rond de 30 graden. Het enige verschil is dan ook dat het eerder donker is. Maar zelfs dat is niet te vergelijken met Nederland. Hier kan het soms om 4 uur al flink donker zijn en om 5 uur is de zon weg. Maar in Thailand geniet je om 7 uur in de avond pas van de ondergaande zon als het winter is. In Nederland heb je dus echt een contrast tussen de winter en de zomer. In de winter kan het vriezen, sneeuwen en heb je een flinke winterjas nodig om warm te blijven. Een paar maanden later is het lente en kun je in een korte broek en shirt de straat op. Nog een paar maanden later en je zit te zweten op je eigen terras met tropische temperaturen. Die contrasten zorgen ervoor dat je kunt genieten van de wisellende contrasten. Maar zodra je eenmaal gewend bent aan de warmere temperaturen, dan verlang je misschien al snel weer naar wat verkoeling. In de lente is het allemaal nog redelijk aangenaam, maar in de zomer kan het zomaar 30 graden of meer worden. Het is dan ook fijn dat je een airco installatie in Enschede van KTK tot je beschikking hebt. Je hebt dan in ieder geval in je eigen huis een escape van die intense hitte. Dat is ook wel nodig, want je kunt verder weinig doen om aan de hitte te ontsnappen. Overdag is dat misschien nog niet eens zo heel erg. Je kunt dan in ieder geval buiten zitten en als je in de schaduw zit en je niet inspant, dan is het allemaal nog wel te doen. Maar ook dat is tijdens warme dagen niet prettig, Probleem is dat het binnen ook flink warm wordt en het koelt binnen in de avond juist nauwelijks af. De broeierige hitte blijft dus hangen. Hoe langer een hittegolf voortduurt, hoe warmer het ook in je huis wordt. Met een airco installatie in Enschede kun je er in ieder geval voor zorgen dat het binnen overdag en in de avond aangenaam blijft. Je bepaalt dan gewoon zelf hoe warm of koud het is in huis door de airco installatie in Enschede op de juiste temperatuur te zetten. In de winter doe je immers exact hetzelfde met de centrale verwarming.

Bestel de airco installatie in Enschede bij KTK

Mocht je op zoek zijn naar een goede airco installatie in Enschede, dan kun je terecht bij Klimaat Techniek Kalter. Hier kun je bijvoorbeeld qua airco installatie in Enschede kiezen voor:

  • Wandairco
  • Plafond onderbouw
  • Vloerairco

Je kunt zelf kiezen voor de juiste airco installatie in Enschede die in jouw woning past of je laten adviseren over een passende airco installatie in Enschede. 

Neem contact op met KTK

Mocht je nog vragen hebben over de airco, dan kun je uiteraard ook altijd even contact opnemen met KTK. Op de site van klimaattechniekkalter.nl vind je hiervoor de nodige contactgegevens. 

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn