Artikel website

Nederlandse organisaties met artikelen voor bedrijven

Onze racefietsen zijn zelfs voor de professionals en lust voor het oog

Nederland is een echt fietsland. Daar staan we in de wereld om bekend. Maar dan vooral in de steden. Het echte wielrennen is zeker mogelijk in dit land, maar het ontbreekt wel aan heuvels en bergen. Toch hebt u heel wat opties op dit gebied. Trotseer de Afsluitdijk of de steile heuvels in het Limburgs of Veluws landschap. De vele dijken in dit land zijn grote uitdagingen, al was het enkel vanwege de wind die de ene keer tegen u inwaait en de andere keer u sneller laat gaan. Of u nu een beginnend wielrenner bent of een professional, racefietsen moeten van goed materiaal vervaardigd zijn. De huidige racefietsen zijn enorm licht. De professionals fietsen op racefietsen die nauwelijks 3 kilo wegen. Bij een valpartij wilt u natuurlijk niet dat deze investering kapotgaat. Daarom zijn de racefietsen die u bij ons kunt kopen van topkwaliteit: lichtgewicht, ijzersterk en zeer betrouwbaar. Kijkt u maar eens op onze website want u kunt hier niet alleen onze huidige collectie aan racefietsen bekijken, u kunt ze tevens direct kopen. Op bike-x.nl verkopen we hypermoderne racefietsen voor elk budget en elk niveau. Maak uw keuze en verklein uw zoekgebied. Maak eventueel een gratis account aan en profiteer van de vele kortingen die we op onze producten geven. U vindt bij ons racefietsen van topmerken zoals Jan Janssen, Cube, Scott en Kuota.

Bent u dol op racefietsen? Dan kunt u hier uw hart ophalen

Vindt u het heerlijk om in het mooie weer door het Nederlandse landschap te fietsen? Wilt u zo snel mogelijk de heuvels op en neemt u uw fietsen zelfs mee op vakantie naar Zuid-Europese landen om uw benen de kost te geven? Zorg er dan voor dat u uitgerust en voorbereid op pad gaat. Koop daarom niet alleen hier racefietsen voor uzelf en uw partner, maar ook accessoires die u nodig zult hebben zoals bidons, reparatiekits, banden, pompjes en nog vele andere. U zoekt de racefietsen waarmee u het beste resultaat kunt behalen. Want ook al bent u beginner en racet u voornamelijk alleen, u wilt ongetwijfeld uw persoonlijk record aan flarden fietsen. Het is immers een uitdagende sport en de meeste mensen zijn van nature competitief ingesteld. Hoe vindt u via onze website snel de racefietsen die het beste bij u passen? Door uw zoekgebied te verkleinen. We verkopen er namelijk vele van uiteenlopende merken en met en groot verschil qua prijs.

  • Maak eerst uw keuze tussen manen- of vrouwenfietsen,
  • Hebt u een favoriet merk? Kijk dan tussen hun aanbod. Maar beperk uw gebied niet, wellicht past een ander merk beter bij u,
  • Selecteer op het minimum- en maximumbedrag dat u wilt besteden,
  • Of zoek op de hoeveelheid versnellingen of de kleur van de fiets.

Hebt u nog vragen over online bestellen? We staan voor u klaar

Hebt u een keuze kunnen maken? Vul dan uw gegevens in en betaal via een online betaalservice zoals PayPal, iDEAL of uw credit card. De fietsen worden 100 procent afgemonteerd aangeleverd en krijgt u een gratis onderhoudspakket ter waarde van 180 euro! Daarnaast krijgt u 2 jaar garantie en tijdens groot onderhoud krijgt u een leenfiets van ons zodat u toch door kunt gaan met trainen en sporten. Het is bij de aankoop van een racefiets zeker te overwegen om een aparte fietsverzekering af te sluiten. Een dergelijke fiets kan al snel even duur zijn als een kleine auto. Aangezien een valpartij ongetwijfeld ook u weleens overkomt, kunt u maar beter deze goedkope verzekering direct bij aankoop van een fiets afsluiten via de website van Bike Eperts.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn