Artikel website

Nederlandse organisaties met artikelen voor bedrijven

Onze sierbestrating in Breda

Wanneer je een nieuw huis koopt, dan wil je de inrichting daarvan natuurlijk in een keer goed aanpakken. En dan heb ik het niet alleen over de inrichting van het huis, maar ook van de tuin. Toen wij enkele maanden geleden gingen verhuizen hebben we dit dan ook zeker op de juiste manier aangepakt. Voor de inrichting van ons huis zijn we zelf aan de slag gegaan. Mijn man en ik vonden allebei dat we hier toch wel de juiste kennis van hebben en beiden hebben we een goed beeld van wat we nu eigenlijk willen op dit gebied. Met de tuin was dat wel een ander verhaal. We hebben beide geen groene vingers en het ontwerpen van de tuin is al helemaal niet voor ons weggelegd. We waren het over een ding wel helemaal eens: de huidige staat van de tuin moest absoluut veranderen. Hiervoor hebben we dan ook contact opgenomen met Hoveniers Van Oorschot.

  • Tuinadvies
  • Tuinaanleg
  • Tuinontwerp

In eerste instantie zijn wij voor deze drie dingen hier gaan informeren. We wilden graag weten wat de mogelijkheden waren en hoe zij ons op de best mogelijke manier konden helpen. Ze zijn toen bij ons langs gekomen om eens rond te kijken en om te zien wat er allemaal mogelijk was met de tuin. Hierbij werden uiteraard onze wensen en voorkeuren in meegenomen. Vervolgens zijn zij aan de slag gegaan met het ontwerp.

Het prachtige resultaat van sierbestrating in Breda

Bij het doornemen van de vele mogelijkheden die er waren, kwamen we er al snel uit dat we heel erg graag de sierbestrating in Breda wilden hebben. Bij dit hoveniersbedrijf hebben ze verschillende varianten van sierbestrating in Breda en ze hebben hier een ruime ervaring mee. Ze lieten ons foto’s zien van enkele projecten die ze tot nu toe voltooid hebben en de sierbestrating in Breda ziet er iedere keer weer fantastisch uit. Dit wilden wij natuurlijk ook! Tijdens het ontwerpen hebben ze dan ook de verschillende opties op het gebied van sierbestrating in Breda met ons doorgenomen en met zoveel geweldige mogelijkheden was het nog best wel lastig om een keuze te maken. Uiteindelijk is dat ons natuurlijk wel gelukt, met behulp van de medewerkers van Hoveniers Van Oorschot. Je merkt vrijwel direct dat zij hier de ervaring hebben waar je op kunt bouwen. We waren dan ook maar wat blij dat het dit bedrijf was dat ons niet alleen hielp met de sierbestrating in Breda, maar ook met het ontwerpen van de rest van onze tuin.

Genieten van onze tuin

Als je een mooie tuin hebt, dan wil je hier natuurlijk zoveel mogelijk tijd in doorbrengen en we hoopten dan ook heel erg dat we een aantal prachtige zomermaanden zouden hebben. In ons koude kikkerlandje is het altijd maar weer de vraag of dit ook daadwerkelijk het geval zou zijn. We hebben tot nu toe in ieder geval echt volop genoten van ons nieuwe huis, de prachtige tuin en natuurlijk de sierbestrating in Breda. Als jij ook op zoek bent naar sierbestrating in Breda, dan kunnen we je zeker aanraden om daarvoor bij Hoveniers Van Oorschot aan te kloppen. Zij zullen je op alle gebieden heel erg goed helpen. Van het geven van advies over bijvoorbeeld de sierbestrating in Breda tot het aanleggen van je tuin, ze weten hier heel erg goed waar ze mee bezig zijn. Wij hebben er ook voor gekozen om het onderhoud van onze tuin en de sierbestrating in Breda aan hen over te laten. Want ook op dit gebied weten ze van wanten.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn