Artikel website

Nederlandse organisaties met artikelen voor bedrijven

Op zoek naar een boekhouder in Hengelo?

Accountingskantoor Beersen & Grandiek, gevestigd in Hengelo, neemt graag de administratie van u en/of uw bedrijf over. Bij Beersen & Grandiek snappen we dat u zich als ondernemer het liefst bezighoudt met andere aspecten van het werk. Er wordt efficiënt te werk gegaan zonder afname van kwaliteit, waardoor uw boekhouding zorgvuldig en foutloos gedaan wordt. Vooral bij eenmanszaken komt het vaak voor dat er weinig belangstelling en tijd voor het administratieve werk is, vandaar dat Beersen & Grandiek zich beschikbaar stelt voor klussen met betrekking tot boekhouding in Hengelo. Bij fouten of onregelmatigheden in de administratie van een bedrijf kunnen de kosten hoog oplopen, wat zeer gevaarlijk voor het bedrijf kan zijn. Daarom is het verstandig om de financiële administratie door proffesionals te laten doen. U kunt zelf een oogje in het zeil houden op uw financiële zaken door middel van de vele mogelijkheden die Beersen & Grandiek biedt.

Persoonlijk contact en online boekhouding in Hengelo

Bij Beersen & Grandiek kunt u zowel afspraken maken om persoonlijk langs te gaan bij uw boekhouder in Hengelo als online uw zaken bekijken. Het accountingskantoor gebruikt actuele software en onderscheidt zich daarmee van hun concurrenten. Ze zorgen ervoor dat u overal en altijd uw boekhouding kunt checken en hebben totale openheid van zaken. Met het handige online-systeem waarmee klanten hun economische zaken op afstand in de gaten kunnen houden, dat is natuurlijk super praktisch voor internationaal-geörienteerde bedrijven die toch een boekhouder in Hengelo willen. Zo kunnen ze vanaf elk adres altijd terecht bij de medewerkers met vragen, problemen en suggesties. 

Overige bezigheden van Beersen & Grandiek

Beersen & Grandiek doet nog veel meer dan boekhouding in Hengelo alleen.

Ze kunnen ook:

  • klanten voorzien van kennis en advies over techno start-ups
  • klanten helpen met het proces van bedrijfsovername
  • klanten helpen bij bedrijfsopvolging
  • directeur-grootaandeelhouders adviseren over strategieën en juridische zaken.

Kortom, er wordt aan alle wensen gedacht en ze staan klaar in elk noodgeval. Voor boekhouders is het belangrijk om zich te onderscheiden met extra’s en kennis van allerlei verschillende kanten van het vakgebied te hebben. Beersen & Grandiek onderscheidt zich door zich niet te beperken tot boekhouding in Hengelo maar zich ook te specialiseren in het adviseren van bedrijven in gevallen van conflict, gebrek aan kennis en moeilijkheden met de financiën.

Eigen ervaring

Zelf, heb ik zeer positieve ervaringen met Beersen & Grandiek en zou ik ze aan alle bedrijven of eenmanszaken aanraden. Ik ben zelf zzp-er en ik had genoeg van het precieze werk dat de boekhouding vereist. Ik was op zoek naar een boekhouder in Hengelo en hoorde om mij heen veel positieve geluiden en over Beersen en Grandiek. Ik had ze gebeld en kreeg direct hulp en advies over het proces van het overnemen van mijn boekhouding. Nu kan ik met een gerust hart doorwerken aan wat ik leuk vindt en de financiën met een gerust hart aan de boekhouders overlaten. Beersen & Grandiek is voor mij de beste boekhouding in Hengelo waardoor ik mijn winst en omzet ten allen tijden kan bijhouden maar mij geen zorgen meer hoef te maken om fouten in de belastingaangifte etcetera.

https://beersengrandiek.nl/boekhouding-hengelo/

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn