Artikel website

Nederlandse organisaties met artikelen voor bedrijven

Op zoek naar een creatieve familieshoot in Nieuwegein?

Het is altijd leuk om foto’s te hebben van bijzondere momenten, zoals bruiloften, speciale feestjes of wanneer je kind een bepaalde leeftijd heeft bereikt. Maar wat veel mensen vaak vergeten is dat het ook tof is om zo nu en dan een familieshoot in Nieuwegein te boeken. Hoe vaak ga je nu met de hele familie op de foto? Misschien vaker dan zo op het eerste gezicht lijkt, maar meestal zijn die foto’s gemaakt met simpele compact camera’s of gewoon met telefoons. Deze kunnen soms best mooi beeld opleveren want de techniek is tegenwoordig heel ver met dit soort mini camera’s, maar je mist toch het professionele oog van een echte fotograaf. Als je eraan denkt om in Nieuwegein een familieshoot te willen plannen, denk dan eens aan het inhuren van een echte fotograaf, zoals Robbert Thoen van Clickflits. Bij Robbert kun je terecht voor onder andere een familieshoot in Nieuwegein, waar hij gevestigd is. Robbert is in 1969 geboren in Zoetermeer, maar woont sinds 1988 in Nieuwegein, waar hij ook zijn studio heeft. Hij is begonnen met fotograferen als hobby, en vervolgens professioneel gaan oefenen door simpelweg witte lakens op te hangen en zijn kinderen te fotograferen. Hij heeft zich het vak fotografie helemaal zelf eigen gemaakt, en dat zie je aan zijn stijl. Op een gegeven moment wilde hij meer dan enkel zijn kinderen fotograferen en begon hij met Clickflits, een fotografie studio voor bijvoorbeeld een familieshoot in Nieuwegein. 

De mogelijkheden voor een familieshoot in Nieuwegein

Bij Clickflits, het bedrijf van Robbert, kun je onder andere terecht voor een familieshoot in Nieuwegein. Doe jezelf en je familie dus een plezier en laat zo nu en dan professionele foto’s maken. Deze zijn leuk om op te hangen in huis, en natuurlijk als fijne herinnering voor later. We zeggen vaak niet voor niets ‘Gelukkig hebben we de foto’s nog!’ Robbert is als fotograaf zeer professioneel en vaardig en dit zie je in het portfolio dat hij op zijn website heeft staan. (https://www.clickflits.nl) Je vindt er onder andere familieshoots, vriendinnenshoots, koppeltjes- of bruiloftsfotografie, newbornshoots en professionele portretten. Want hoewel de meeste mensen aan de privésfeer denken als ze een fotograaf willen inhuren, is het in sommige gevallen ook aantrekkelijk om een goede, zakelijke foto van jezelf te hebben. Dit kan het geval zijn wanneer je gaat solliciteren, of wanneer je bijvoorbeeld al je werknemers wilt showen op je website en hiervoor professioneel beeld wilt hebben. Ook dit doet Robbert graag voor je. Hij schiet graag jouw eigen portret, dat van je kinderen, of zelfs je familieshoot in Nieuwegein. De voordelen van het inhuren van Robbert zijn onder andere:

  • Robbert beschikt over zeer professionele camera’s, wat de kwaliteit ten goede komt.
  • Hij kijkt met andere ogen naar de setting dan iemand zonder fotografie skills.
  • Je kunt op een event zelf genieten van het feestje, zonder foto’s te hoeven maken.
  • Iedereen komt het beste uit de verf doordat Robbert de belichting in de gaten houdt.

Hoe werkt Robbert?

De meeste fotoshoots duren ongeveer een uur, je kunt dan denken aan een zwangerschapsshoot, een vriendinnenshoot of die leuke familieshoot in Nieuwegein. Deze kosten allemaal slechts €99,-, wat geen geld is voor de professionele foto’s die je ervoor terug krijgt! Voor feesten, partijen en evenementen als bedrijfsopeningen rekent Robbert een tarief van €80,- per uur, waarbij bij een afstand van 20 km of verder van Nieuwegein reiskosten in rekening worden gebracht. Na het plaatsvinden van de shoot ontvang je alle foto’s altijd in hoge resolutie, zodat je ze zelfs zeer groot kunt laten afdrukken indien gewenst. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn