Artikel website

Nederlandse organisaties met artikelen voor bedrijven

Op zoek naar een mooie betonvloer showroom?

Ben je je aan het oriënteren op een mooie gietvloer (ook wel betonvloer genoemd?) dan zou je eens langs kunnen gaan bij Willem Designvloeren. Daar hebben ze namelijk een super grote betonvloer showroom, waarin je alle opties kunt bekijken voor deze mooie vloer. Ze hebben er mooie hoekjes ingericht en kunnen je heel veel samples laten zien van dit soort vloeren, en kunnen je in hun betonvloer showroom natuurlijk gelijk van advies voorzien. Er is namelijk meer keus dan je denkt, en veel mensen vinden het lastig om te beslissen welke betonvloer/gietvloer het mooiste zou staan in hun huis of tuin. Wist je dat je een betonvloer ook prima in de tuin kunt toepassen? In dat geval heet het natuurlijk een betonnen terras. Dit is een super stijlvol alternatief voor een terras met tegels, en het is ook nog eens ontzettend praktisch. Een betonnen terras is namelijk volledig naadloos, oftewel er groeit geen onkruid tussen. Dit scheelt je ontzettend veel onderhoudswerk, want normaal gesproken moet je als je een terras hebt best wel vaak de stukjes onkruid er tussenuit halen, en als je daar te lang mee wacht groeien er zelfs hele plantjes tussen. In de betonvloer showroom van Willem Designvloeren kun je mooie opties bekijken voor een betonnen terras, want ook als je buitenshuis een betonvloer wilt kun je kiezen uit allerlei opties.

De trend van het moment: Een gietvloer

Het is een trend die maar niet lijkt te verdwijnen uit de woonbladen: De gietvloer. En niet zonder reden natuurlijk. Een gietvloer (oftewel betonvloer of betonlook vloer) ziet er super strak uit en een ruimte met zo’n vloer is heel gemakkelijk in te richten omdat hij zo basic is. In de betonvloer showroom van bovenstaand bedrijf kun je alle opties bekijken, en dat zijn er meer dan je denkt. Je ziet er bijvoorbeeld:

  • Een normale, egale gietvloer/betonlook vloer
  • Een beton ciré vloer
  • Beton ciré wanden
  • Een betonnen terras voor buiten
  • Een gevlinderde woonbeton vloer

Zoals je ziet worden er allerlei benamingen voor zo’n woonbeton vloer door elkaar gebruikt. Met elke naam wordt in principe hetzelfde type vloer bedoeld, maar er zijn nu eenmaal een hoop verschillende benamingen. Daarom gebruiken ze deze in de betonvloer showroom van Willem Designvloeren ook allemaal door elkaar. 

Een gietvloer past bij elke woonstijl

Zoals je in de betonvloer showroom wel zal zien past een gietvloer in heel veel verschillende typen interieurs, dat is dan ook het grootste voordeel aan dit type vloer. Je kunt met een betonlook vloer een hele romantische inrichting maken, met zachte bank vol met gezellige kussens, of juist een hele moderne. Doordat de vloer zo neutraal is en volledig naadloos is past echt elke stijl erbij. Niet voor niets is dit type vloer niet meer weg te denken uit de woonbladen, want je kunt er werkelijk alle kanten mee op. En dat er zelfs heel veel verschillende soorten gietvloeren zijn zul je wel zien in de betonvloer showroom van Willem Designvloeren. Ga er eens heen en laat je inspireren, want misschien is zo’n mooie, naadloze betonlook vloer ook wel echt iets voor jou. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn