Artikel website

Nederlandse organisaties met artikelen voor bedrijven

Op zoek naar een uitzendbureau in Den Haag

Vorig jaar was ik begonnen bij een nieuwe baan, maar ik vond het niet leuk bij dat bedrijf. Tijdens de sollicitatiegesprekken was een compleet ander beeld van de baan geschetst en dat vond ik erg tegenvallen. Ik bleef een heel jaar bij dat bedrijf, omdat ik het geld nodig had en hoopte dat mijn taken zouden veranderen, maar dat gebeurde niet. Ik wilde daarom langsgaan bij een uitzendbureau in Den Haag, maar vond online toen de website van timing. Op deze website vond ik een aantal leuke vacatures en sinds begin deze maand werk ik bij een bedrijf dat ik op deze website vond. Ongeveer een jaar geleden zocht ik naar een nieuwe baan en een vriend hielp mij met het vinden. Hij zei dat er een functie vrijkwam op zijn werk en dacht dat het iets voor mij zou zijn. Hij werkte zelf op een andere afdeling, maar kende wel de manager en regelde een gesprek voor mij. Het sollicitatiegesprek ging erg goed en het was een leuk gesprek. De baan leek mij erg leuk en ik besloot om het voorstel te accepteren. Ik vond het leuk om bij hetzelfde bedrijf als mijn vriend te werken, maar de baan viel erg tegen. Ik kreeg bijna geen verantwoordelijkheid en moest alleen simpele taken uitvoeren. Ik had het geld nodig en hoopte dat ik meer taken zou krijgen, maar dat bleek niet het geval. Ik bleef uiteindelijk een jaar bij dit bedrijf, maar besloot twee maanden geleden om weg te gaan. Het leek mij verstandig om langs te gaan bij een uitzendbureau in Den Haag en mij daar in te schrijven. Wellicht dat zij leuke functies open hadden staan. 

Een online uitzendbureau in Den Haag gevonden   

Ik kon mij niet herinneren waar een uitzendbureau in Den Haag zat, vandaar dat ik besloot om online naar eentje te zoeken. Via Google vond ik verschillende bureaus en vond toen ook de website timing.nl. Dit is de website van een online uitzendbureau in Den Haag en ik vond ook veel verschillende vacatures op hun website. Ik besloot om kijken naar de vacatures die zij aanboden en vond verschillende leuke functies. Op deze website kan je gemakkelijk zoeken naar de vacatures in een stad, of in de regio. Op de website staan duizenden vacatures en daarom worden er overal functies aangeboden. Er zaten diverse leuke banen voor mij tussen en ik besloot om mijn cv naar deze bedrijven op te sturen.

Voor verschillend gesprekken uitgenodigd

Ik kreeg al snel een aantal reacties van bedrijven en ik werd ook een aantal keren uitgenodigd voor een gesprek. Hierdoor besloot ik om mij niet meer bij een ander uitzendbureau in Den Haag in te schrijven. Ik heb de eerste paar gesprekken al gehad en er zitten leuke opties voor mij tussen. Hopelijk doet een van deze bedrijven mij een voorstel en blijkt het werk leuk te zijn. Ik kan timing.nl aanraden als online uitzendbureau in Den Haag.

  • Er staan duizenden vacatures op deze website
  • Je kan gemakkelijk zoeken naar functies in jou stad, of regio
  • Ik vond een aantal leuke functies bij mij in de buurt
  • Ik heb mijn eerste gesprekken al gehad en hoop dat ik een voorstel krijg
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn