Artikel website

Nederlandse organisaties met artikelen voor bedrijven

Op zoek naar kleine cadeaus?

Voor kleine cadeaus ben je bij Speelgoed & Familie aan het juiste adres! Als juffrouw kan ik het weten. Geregeld moeten er presentjes komen in het kader van diverse thema’s. Dat is natuurlijk ook een beetje waar het basisonderwijs in Nederland om bekend staat. Het nieuwe tv-programma de Luizenmoeder geeft dat ook duidelijk weer. Eigenlijk is er niks aan gelogen. Het wordt alleen wat betutteld en dat is jammer. Voor de kinderen is het immers hartstikke leuk om zo nu en dan kleine cadeaus te ontvangen! Gelukkig stelt mijn school daarvoor ook elk jaar een bepaald bedrag ter beschikking. Als ik zelf iets leuks tegen kom bij bijvoorbeeld de Action of online bij Speelgoed & Familie, dan kan ik het vaak niet laten om dit te halen voor de kinderen in mijn klas. Echter krijgen ze niet zo maar iets cadeau. Ik doe het altijd met een reden en ik vind het belangrijk dat kinderen beseffen dat ze niet zomaar dingen aangereikt krijgen in het leven. Zo ook geen kleine cadeaus. Als ik zélf cadeautjes voor ze aanschaf, dan zet ik deze bijvoorbeeld in als prijs bij verschillende wedstrijdjes die we doen in de klas. In dit artikel zal ik jullie vertellen over wat je zoal kunt vinden op de website van SpeelgoedFamilie.nl en natuurlijk waarom ik hier altijd weer terecht kom. Mochten jullie naar aanleiding van deze blog nog vragen of opmerkingen hebben, dan kunnen jullie ze achterlaten bij de reacties. Veel leesplezier!

Kleine cadeaus bij Speelgoed & Familie

Speelgoed & Familie is een grote webwinkel. Ze verkopen heel veel verschillende producten die te maken hebben met (je raadt het al)… Speelgoed en familie! Zo verkopen ze dus ook kleine cadeaus. Bij de school waar ik werk is het als volgt geregeld: ieder jaar is er een bepaald bedrag dat uitgegeven mag worden aan presentjes voor de kinderen. Ieder jaar wordt er ook één iemand aangewezen die zich hier in mag verdiepen. Het is gebleken dat veel docenten op onze school er een hekel aan hebben. Zelf vind ik het juist hartstikke leuk dus ik heb aangeboden deze taak op me te nemen. Dat betekent dan ook dat ik niet mee hoef te doen met waterballet, fjuuw! Ik ben dus gelijk naar de website van Speelgoed & Familie gegaan. Ze hebben hier een keuzemenu waar bij je ook kunt kiezen voor de optie ‘kleine cadeaus’. Precies waar ik naar op zoek was. Al snel vielen mij de klaphandjes op. Als je deze op en neer beweegt komt er veel herrie van af. Ik heb bewust gekozen voor deze kleine cadeaus, omdat we binnenkort met de klas naar Ajax gaan!

De reactie van de kinderen

Heel bewust deelde ik de klaphandjes pas dezelfde ochtend uit als dat we naar Ajax gingen. Ik wilde voorkomen dat de kinderen lawaai zouden maken in de klas met hun kleine cadeaus. De volgende reacties kreeg ik van de kinderen:

  • “Gaaf zeg!”
  • “Zo zijn we goed te horen bij de wedstrijd!”
  • “Mogen we het houden?”

De kinderen waren dus erg tevreden met hun kleine cadeaus. Ben jij ook op zoek naar kleine cadeaus? Neem snel eens een kijkje op de website van Speelgoed & Familie!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn