Artikel website

Nederlandse organisaties met artikelen voor bedrijven

Originele lovense speeltjes

Als je denkt aan seksspeeltjes, dan denk je waarschijnlijk niet meteen aan producten die te bedienen zijn met een app en die op afstand te besturen zijn. Met de sextoys van lovense is dit juist wel het geval en dat maakt dit merk echt anders dan andere merken. Waar het eigenlijk altijd zo is dat je zelf met de hand knopjes moet bedienen terwijl je met de toy aan het spelen bent, is dat hierbij dus niet nodig. Doordat je de speeltjes van lovense kunt verbinden met de app, kun je dat gewoon met je smartphone doen. Dit betekent dat je de toy op de juiste plek kunt plaatsen en verder enkel nog de telefoon hoeft te bedienen. Je hebt daarbij zelfs de mogelijkheid om een programma naar eigen voorkeur samen te stellen, in favoriete volgorde van snelle of juist langzamere standjes. Op die manier hoef je enkel maar het programma in werking te stellen en hoef je vervolgens zelf helemaal niets meer te doen. Je kunt dan gewoon gaan genieten van de heerlijke sensaties die de toy door jouw lichaam laat gaan, totdat jij je hoogtepunt bereikt hebt! Met de producten van lovense haal je dus echt een origineel seksspeeltje in huis! Bekijk de website van HotStuff.

Lovense voor diversiteit

Met lovense kun je heel veel kanten op, je kunt het heel goed in je eentje gebruiken, zoals al wel duidelijk is geworden, maar je kunt ook samen met je partner hier echt volop van genieten. Daarvoor heb je verschillende opties, zowel in je eigen slaapkamer als buitenshuis kun je van de toys genieten! Kies eerst je favoriete speeltje uit:

  • de programmeerbare ambi
  • de nora teledildonic rabbit
  • de smartphone bullet
  • de butt plug

Of kies voor een van de andere verkrijgbare toys. Breng het speeltje op de juiste plaats en geef jouw partner vervolgens de telefoon met de app in handen. Je bent dan helemaal aan haar of hem overgeleverd en jouw orgasme ligt in de handen van de ander. Laat hij of zij jouw langzaam tot een hoogtepunt komen of wordt de spanning al heel snel hoog opgevoerd? Jij hebt het zelf niet meer voor het zeggen! Lovense kan ook op afstand bediend worden en kan daardoor ook uitstekend gebruikt worden als jullie niet in dezelfde ruimte aanwezig kunnen zijn, bijvoorbeeld vanwegen een reis. Zo hoeven jullie elkaar toch niet helemaal te missen, ook al kunnen jullie elkaar niet zien, jullie kunnen elkaar toch tot grote hoogtes brengen. Ben je wel in voor een avontuurtje? Dan kun je er ook voor kiezen om in het openbaar hiermee aan de slag te gaan! Niemand die bij jullie in de buurt zit zal doorhebben wat jullie aan het doen zijn, er kunnen immers zoveel redenen zijn dat iemand op zijn of haar telefoon zit te tikken! Met lovense kun je dus op heel veel manieren heel veel plezier en spanning beleven!

Bestel het bij Hotstuff

Lijkt jou dit ook wel wat en ben je wel nieuwsgierig naar het gebruik van lovense? Dan moet je zeker eens een kijkje nemen bij Hotstuff. Deze winkel biedt verschillende toys van dit merk aan en je zult zeker een geschikte variant voor jou bij hen kunnen vinden. Daarnaast bieden zij ook een ruime keus aan producten die je bij je lovense speeltje kunt gebruiken, zoals een speciaal reinigingsmiddel voor seksspeeltjes en een glijmiddel voor extra comfort tijdens het inbrengen. Zo kun je echt heel veel plezier aan de gekochte speeltjes beleven. Ben jij op zoek naar de uitdagende speeltjes van lovense, dan is Hotstuff dus we webwinkel waar je zeker eens een kijkje zou moeten nemen! lees meer..

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn