Artikel website

Nederlandse organisaties met artikelen voor bedrijven

Parasols bieden bescherming

Buiten zitten is natuurlijk heerlijk, maar op sommige dagen is het absoluut geen overbodige luxe om over goede parasols te beschikken. Natuurlijk is de periode dat het in Nederland echt heel erg heet is en we dus echt in de schaduw willen zitten maar vrij kort. Dat neemt echter niet weg dat het alleen voor die paar weken al heel erg prettig is als je een parasol bij huis hebt staan. Je kunt dan toch naar buiten, ook al staat de zon te branden. Zo kun je heerlijk een boek lezen of een gesprek met iemand voeren in de buitenlucht, zonder dat jullie het heel erg warm krijgen. Maar parasols hebben nog een functie en dat is ervoor zorgen dat jij beschermd wordt tegen UV-straling van de zon. Zoals we allemaal wel zullen weten is dit niet echt goed voor ons als we hier te lang aan blootgesteld worden. In de eerste plaats omdat we daardoor kunnen verbranden en dat is natuurlijk al heel erg pijnlijk. In de tweede plaats omdat het uiteindelijk kan leiden tot huidkanker. Dit wil je natuurlijk graag voorkomen. Gebruik dan ook altijd parasols als jij voor langere tijd buiten wilt gaan zitten, zodat je te lange blootstelling aan UV-straling voorkomt.

Verschillende soorten parasols

Als je op zoek gaat naar parasols, dan blijkt al snel dat je uit veel verschillende varianten kunt kiezen. Op welke punten verschillen ze van elkaar? Ze verschillen wat betreft:

  • model, dit kan rond zijn maar bijvoorbeeld ook vierkant
  • plaatsing van de voet
  • kleur en patroon waarin de stof is uitgevoerd
  • formaat

Het is verstandig om op al deze punten te letten als jij een parasol wilt gaan kopen. Het formaat en het model van de kap zijn natuurlijk een belangrijk punt, want hoe groter deze zijn, hoe meer schaduw er geboden wordt en aan hoe meer mensen de parasols dus plaats bieden. Maar ook het soort voet dat er onder zit is van belang. Bij sommige modellen bevinden de stok en voet zich in het midden, wat bijvoorbeeld heel handig kan zijn als je hem wilt gebruiken in combinatie met een tuintafel die hiervoor een speciale uitsparing heeft in het tafelblad. Maar wil je er gewoon onder zitten, dan kan de stok in de weg zitten. In dat geval kan het juist verstandig zijn om te kiezen voor het zogenaamde zwevende model, waarbij de stok en voet aan de zijkant van de parasols geplaatst zijn. Zo heb je meer ruimte.

Verschillende opties bij Hoppashops.nl

Dan is er natuurlijk ook nog de kleur van de parasols, er zijn heel veel verschillende kleuren mogelijk. Hierbij is het natuurlijk gewoon zo dat je een variant moet kiezen die jij mooi vindt en dit goed past bij het tuinmeubilair dat jij al hebt. Op die manier zul je er samen een mooi geheel van kunnen maken. Heb jij nog geen goede parasol bij de huis en zou je er wel graag een willen hebben? Dan moet je eens in de webwinkel van Hoppashops.nl kijken. Zij bieden een heel ruime keus op het gebied van parasols, je kunt bij hen kiezen uit verschillende modellen, formaten en kleuren. Hierdoor hebben zij ook voor jou een geschikt exemplaar in hun collectie. Al deze artikelen hebben echter één ding met elkaar gemeen en dat is dat ze van een uitstekende kwaliteit zijn, zodat jij ook echt kunt vertrouwen op de beschermende werking. Je kunt bij hen bovendien ook terecht voor de nodige bijpassende accessoires, zoals parasoltafels en parasolvoeten. Als jij op zoek bent naar parasols, dan is Hoppa Shops dus een zeer goede keus!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn