Artikel website

Nederlandse organisaties met artikelen voor bedrijven

Perscontainers voor minder vieze geurtjes

Er zijn ontzettend veel bedrijven die veel afval produceren. Soms is het niet anders en moet je je afval ook kwijt kunnen. Nu is het zo dat heel veel bedrijven nog gebruik maken van gewone afvalcontainers. Ons bedrijf heeft nu sinds een maand een goede perscontainer in gebruik. Ik moet zeggen dat ik daar erg veel plezier mee beleef. Ik fiets namelijk dagelijks langs de container naar mijn werk. Wanneer de container leeg is, vind ik dit natuurlijk niet zo erg. Echter… hoe voller de container raakt, hoe erger het gaat stinken. Soms stinkt het wel eens zó erg dat ik besluit om een omweg te nemen. Dat is natuurlijk wel een beetje overdreven. Toch vind ik de stank af en toe niet te harden. En de stank vind ik ook weer slecht voor het milieu. Gelukkig hebben wij nu een perscontainer. Ik moet zeggen dat ik eigenlijk niets meer ruik. De container kan overigens ook nog eens veel meer aan. Alles wordt namelijk beter samengedrukt. De zogenoemde pers doet dus goed zijn werk. De perscontainers van https://www.afvalperscontainer.nl/perscontainer/ heeft overigens ook mooie voordelen. Zij bieden zeven verschillende perscontainers aan en allemaal hebben ze zo hun eigenschappen. In ieder geval wordt over perscontainers het volgende gezegd:

  • Veel meer afval en hoeft minder vaak geleegd te worden;
  • Het systeem zendt een signaal uit wanneer de container vol zit;
  • Zo’n container is voor vrijwel alle afvalsoorten te gebruiken;
  • Perscontainers van 3 kubieke meter tot een hele grote van 34 kubieke meter.

Perscontainers met bonuspunten

In mijn ogen zijn dit allemaal bonuspunten. Afval zal natuurlijk altijd schadelijk blijven voor het milieu. Een container met een ingebouwde pers houdt toch enigszins rekening met het milieu. Zo hoeven afvalwagens minder vaak te rijden wanneer steeds meer bedrijven gebruik maken van perscontainers. Afval wordt dan namelijk zodanig geperst dat alle ruimte goed wordt benut. Het is ook erg prettig dat de containers een ingebouwd signaal hebben welke verzonden wordt zodra perscontainers echt vol zitten. Zo hoeven wij minder vaak op te letten of de container wel geleegd wordt. Bij ons zijn er 100 mensen werkzaam. Wij hebben daarom ook geen perscontainer waar 34 kubieke meter afval in past. Wel hebben we gekozen voor een grotere variant zodat we nog meer kosten kunnen besparen op het aan- en afrijden van afval. Het is een mooie standaard-variant zonder al te veel poespas. Het is een container waar afval in moet. Een container hoeft daarom ook niet te schitteren. Toch moet ik zeggen dat het een groot verschil is in aanblik. Een gewone container is toch wel veel lelijker.

Draag een steentje bij

De containers van Afvalperscontainer.nl bevatten dus genoeg voordelen. Daarom probeer ik om ook andere bedrijven over te halen om een beetje groen te gaan. Want dat is goed voor het milieu. En wie weet maak je jouw werknemers er onbewust ook blij mee. De stank wordt minder. Je hebt er minder omkijken naar en je zult verbaasd zijn. In een container met een pers kan echt zoveel meer in. In het begin vond ik het allemaal verwonderlijk. Nu ben ik het gewend en vind ik dit erg prettig. Geloof me, ook jouw bedrijf gaat hier veel plezier aan beleven. Wees goed voor het milieu en probeer te besparen waar je kunt. Het hebben van een goede container gaat helpen bij het nastreven van een beter milieu. Want het begint allemaal bij jezelf. Laten we massaal perscontainers gebruiken. Draag je steentje (en direct dus ook de steentjes van je collega) bij.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn