Artikel website

Nederlandse organisaties met artikelen voor bedrijven

Philips LED verlichting

ovi-enschede - philips led verlichtingU bent er vast wel bekend mee? Terwijl u lekker aan het sporten bent begint het al schemerig te worden. Het liefst zou u nog een paar uur doorgaan. Het is heerlijk om buiten aan het bewegen te zijn. Daarnaast is sporten enorm goed voor zowel uw fysieke als mentale gesteldheid. Of u nou aan het voetballen of het tennis bent, beweging is gezond. Echter, voor vrijwel alle sporten is het noodzakelijk om voldoende zicht te hebben. Het beste kunt u daarom overdag sporten, maar voor sommigen is dat helaas niet weggelegd. De kans is groot dat u een fulltime baan heeft en daardoor geen tijd om overdag te sporten. In de zomer kunt u uiteraard na het eten nog een balletje slaan, maar de winter is het daar vaak te donker voor. Maar daar is nu ook een oplossing voor: Philips LED verlichting. Philips LED verlichting biedt u de mogelijkheid om nog uren door te sporten, zelfs wanneer de zon al uren onder is gegaan. Met behulp van Philips LED verlichting in grote lichtmasten is zelfs het grootste sportveld goed te verlichten. Maar niet alleen op het sportveld kan Philips LED verlichting uitkomst bieden. Donkere parkeerplaatsen of bedrijfsterrein zijn voor niemand leuk. Allereerst geeft goede verlichting een veilig gevoel. Het is voor een mens natuurlijk om angstig te zijn wanneer het buiten helemaal donker is. Veel mensen vinden het dan ook zeer onprettig om over een donkere parkeerplaats te moeten lopen. Daarom bieden wij bij OVI ook Philips LED verlichting voor op uw parkeerplaats of bedrijfsterrein. Een klein terrein is met een of enkele van onze installaties zeer goed verlicht. Daarnaast verhoogt u ook daadwerkelijk de veiligheid van uw terrein door Philips LED verlichting. Wanneer men op de fiets of in de auto rijdt zullen er minder ongelukken gebeuren indien het terrein goed verlicht is. Dit zijn slechts enkele van de vele voordelen om op voor uw terrein Philips LED verlichting te installeren. En wie wil daarbij nou geen deskundig advies van een partij als OVI?

Hoge kwaliteit Philips LED verlichting

Philips LED verlichting is bij OVI van zeer hoge kwaliteit. Zo is bijvoorbeeld het materiaal van de installatie geproduceerd door een gerenommeerde fabrikant. Het betreft het fabricaat serie 1. Daarnaast doen de lichtmasten aan de eisen en normen van de Nederlandse Stichting voor Verlichtingskunde, de NOC*NSF en diverse sportbonden. Zodoende bent u gegarandeerd van een zeer hoge kwaliteit verlichting naast uw velden of op uw bedrijfsterrein. Wij weten precies waar een dergelijke installatie tegen moet kunnen en installeren dan ook alleen het beste voor u. Door met OVI in zee te gaan hoeft u geen zorgen te maken om eventuele extra kosten of problemen die zich zouden kunnen voordoen. Wij bieden bij OVI Philips LED verlichting aan dat past bij uw budget. Wilt u een heel stadion verlichten? Geen probleem. Wij installeren Philips LED verlichting in zo’n hoedanigheid dat ook grote velden goed verlicht zijn. Wilt u slechts een kleine parkeerplaats verlichten? Ook dat is geen probleem. Daarvoor installeren wij een kleinere Philips LED verlichting zodat u geen overbodige kosten maakt. Ook dat is de service van OVI. Maar niet alleen onze producten van zijn van zeer hoge kwaliteit, ook de service en begeleiding is uitmuntend. Wij zijn zeer transparant in onze manier van werken en overleggen alles graag met u. Wanneer u zelf het onderhoud van uw Philips LED verlichting wilt uitvoeren is dat in orde, maar wanneer u dat graag door onze experts laat doen ook. Hierover zullen wij bij de installatie van uw Philips LED verlichting heldere afspraken met u maken zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Het (preventieve) onderhoud dat wij bij onze producten bieden is veelzijdig en compleet. Allereerst zullen bij zorgen dat de lichten goed staan afgesteld. Denkt u hierbij aan de felheid van de verlichting, maar ook aan de richting. De lichten moet uiteraard goed staan afgesteld voor optimale verlichting van de ondergrond. Daarnaast helpen wij u graag bij de aansluiting van uw installatie op het netwerk. Veel mensen hebben hier weinig verstand van en vragen om deskundige hulp van OVI. Daartoe zijn wij uiteraard bereid. Ook assisteren wij in de installatie en het onderhoud van de aansluiting op schakelapparatuur. Hiermee kunt u de Philips LED verlichting eenvoudig bedienen. Al met al bieden wij bij OVI een prachtig product waarmee u niet alleen comfort, maar ook veiligheid in huis haalt.

Ook Philips LED verlichting op uw terrein?

Op onze website is veel informatie te vinden over de verschillende producten. Zodoende kunt u thuis op uw gemak lezen over de opties die wij bieden en de meegeleverde service die u zult ontvangen. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen voor aanvullende informatie of wanneer uw vragen niet volledig zijn beantwoord met de informatie op de website. Online kunt u een contactformulier invullen met uw gegevens en uw vraag. Een van onze deskundigen zal uw vraag helder en compleet beantwoorden. Indien u een korte vraag heeft of zeer snel antwoord wilt, kunt u ook bellen naar OVI. In dat geval wordt u meteen te woord gedaan en blijft u niet langer met vragen zitten. Daarnaast is het mogelijk om bij ons in Enschede langs te komen om de producten te bekijken. Online vindt u vele foto’s en beschrijvingen van de producten, maar het beste beeld krijgt u natuurlijk door de Philips LED verlichting te komen bekijken.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn