Artikel website

Nederlandse organisaties met artikelen voor bedrijven

Reclamefolder

Kortingen - ReclamefolderBent u het zat om een reclamefolder in uw bus te krijgen? Dan geven we u groot gelijk. Het kan al enkel uit egoïstische redenen zijn. Niet dat we met egoïst per definiete iets slechts bedoelen. Maar laten we eerlijk zijn tegen elkaar, is het nu echt leuk om eens per maand naar de papierbak te moeten lopen met een grote stapel aan folders waar u nauwelijks in hebt gekeken? Dat kost u enkel tijd en energie. Zeker als u er nauwelijks iets mee doet en eigenlijk uit gewoonte weleens een reclamefolder oppakt. Een reclamefolder wordt niet voor niets gemaakt, het is een slim stukje marketing. Maar wij van kortingen.nl weten als geen ander dat de ouderwetse reclamefolder zijn beste tijd wel gehad heeft. Steeds meer mensen hebben dan ook een ja/nee sticker dan wel een nee/nee sticker op hun deur geplakt. In dat laatste geval worden er ook geen krantjes van lokale en regionale nieuwsbureaus meer bezorgd maar enkel en alleen geadresseerde post. U kunt deze stickers afhalen bij de gemeente, geheel gratis. En daarmee zult u nooit meer een reclamefolder tegenkomen tenzij het geadresseerd is aan u en het dus wordt bezorgd door PostNL of een andere professionele dienst. Klinkt u dit als muziek in uw oren en bent u het dan ook zat om telkens weer naar de papierbak te moeten lopen? Misschien doet u dat niet eens en gooit u het in de prullenbak. Dat kan nooit de bedoeling zijn want u snapt vast en zeker wel dat het weggooien van een reclamefolder in de prullenbak niet bepaalt gezond is voor het milieu. Ook het feit dat er enorm veel papier omgaat bij de druk een verspreiding van een reclamefolder is iets achterhaald. We beschikken tegenwoordig over diverse digitale media om reclame aan de man te brengen.

De digitale reclamefolder

En dan komen we meteen bij de digitale reclamefolder uit. Een van de vele media die erg populair is om reclame mee te verspreiden is het internet. Naast radio en televisie is het internet een van de grootste spelers. Ook dat kan trouwens tot grote ergernis leiden bij vele gebruikers. Veel mensen hebben dan ook een zogenaamde “add blocker” in hun browser geïnstalleerd, dan hebt u er al een stuk minder last van als u gaat surfen. Ook sociale media worden dan vrijwel geheel gevrijwaard van de digitale reclamefolder in de vorm van banners en filmpjes en pop-ups en noem maar op wat de marketing nog meer voor trucjes uithaalt. Nu doen we het misschien een beetje voorkomen alsof e reclamefolder iets slechts is. Dat is natuurlijk helemaal niet zo want in feite is het een handig stuk gereedschap om een duidelijke boodschap over te brengen: “kom naar ons toe om dit en dat te kopen voor een zeer lage prijs”. Het is uit commercieel oogpunt erg handig voor winkeliers maar ook voor u! Zeker als u een beetje krap bij kas zit of gewoon uw geld wilt opsparen voor andere dingen. Waarom te veel betalen als dat helemaal nergens voor nodig is! U bent toch zeker geen dief van uw eigen portemonnee! Wees dan ook slim en bekijk de reclamefolder zoals u die op onze site zult kunnen terugvinden. We doen er alles aan om in vele categorieën alle bekende n minder bekende bedrijven te kunnen tonen. Dat betekent dat we bijvoorbeeld in de volgende categorieën een reclamefolder plaatsen als een winkel van dat type scherpe aanbiedingen heeft:

  • Bijvoorbeeld bouwmarkten en grote warenhuizen. Kijkt u dan bijvoorbeeld onder het kopje “wonen” of “elektronica”.
  • Of kijkt u bij dagjes uit en vakantie als u zoekt naar kortingen van reisaanbieders.
  • De mogelijkheden zijn eindeloos. Vindt u dan ook niet een reclamefolder via deze zogenaamde types? Dan kunt u ook de winkel intypen via onze ingebouwde zoekmachine.

Print hem eens uit, dat is wel zo handig

U zult dan een reclamefolder onder ogen krijgen bomvol met actuele kortingen van de desbetreffende winkels. Geheel in digitale vorm dus er komt geen papierwerk meer aan te pas. Als u dan iets wilt bestellen dan kan dat meestal door naar de site te gaan en het daar te bestellen via de webwinkel. Maar als u graag een bon of code uit deze reclamefolder wilt gebruiken in de echte winkel, dan kunt u die bon altijd even uitprinten. Dat kost u slechts een A4’tje, zet u dat eens af tegen een reclamefolder. En dan hebben we het nog niets eens gehad over de vele bundels die u normaal gesproken wekelijks door de brievenbus krijgt bezorgd. Dat is allemaal verleden tijd dankzij die sticker die u nu toch echt moet gaan afhalen bij de gemeente en door gebruik te maken van onze website. Bookmark ons dan zodat u een aantal keer per week bij ons kunt gaan zoeken naar een reclamefolder die u wel ziet zitten. De codes zijn meestal beperkt houdbaar dus maak er op tijd gebruik van anders vist u naast het net. En niet enkel producten zult u bij ons vinden. Ook diensten kunt u hier terugvinden en met elkaar gaan vergelijken. Denkt u er namelijk over na om van abonnement van telefoonaanbieder te switchen? Dan kunt u dat ook bij ons uitzoeken. Net als een zorgverzekeraar die hetzelfde pakket aanbiedt voor een lagere premie. En ook de energieleverancier plaatst hier zijn reclamefolder. Vergelijk vandaag nog en profiteer van de vele mogelijkheden! Het is geheel kosteloos te gebruiken.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn