Artikel website

Nederlandse organisaties met artikelen voor bedrijven

Sloopauto ophalen door de Nationale Sloopauto Ophaaldienst

De Nationale Sloopauto Ophaaldienst kan uw sloopauto ophalen. Wij zijn de beste partij voor het ophalen van uw sloopauto en helpen u graag snel verder. Een auto kan tot een sloopauto verworden wanneer hij schade heeft en wanneer het repareren van de auto duurder is dan de dagwaarde van de auto. Dat betekent dat deze sloopauto ophalen de beste keuze is, want in plaats van dat u plezier heeft van de auto, zal deze u alleen nog maart geld kosten en dan wordt het eerder een blok aan uw been dan iets anders. In dit geval doet u er verstandig aan om snel actie te ondernemen en contact op te nemen met de Nationale Sloopauto Ophaaldienst. Uw sloopauto ophalen doen wij graag. Onze diensten zijn punctueel, flexibel en betrouwbaar. Dat is dan ook de reden dat wij veel mensen hielpen die erg tevreden waren over onze diensten. De sloopauto ophalen betekent dat u in enkele stappen van alle lasten af bent die komen kijken bij het bezit van de auto. Met deze lasten doelen wij natuurlijk op de kosten die u maandelijks voor het bezitten van de auto dient te betalen. De deal wordt afgerond door het verstrekken van het vrijwaringbewijs. Dit bewijs ontvangt u op het moment dat een van onze mensen uw sloopauto komt ophalen. Ook wordt u altijd direct betaalt. De allround service die wij bieden spreekt veel mensen aan die een sloopauto hebben en die op zoek zijn naar een bedrijf dat de sloopauto ophalen kan. Een snelle en betrouwbare service is dan wel heel erg prettig en dat is precies wat u van ons kunt verwachten. Even de belangrijkste punten op een rijtje:

  • U kunt altijd snel met ons in contact komen;
  • U ontvangt tijdens het ophalen het afgesproken bedrag;
  • U ontvangt tijdens het ophalen het vrijwaringbewijs;
  • U kunt op ieder moment van de dag contact opnemen;
  • De hele administratie makkelijk en snel afgerond.

Sloopauto ophalen; goed geregeld

Wij zijn de partij die al uw vragen op het gebied van de sloopauto en wat u te doen staat op het moment dat u deze wilt verkopen kunnen beantwoorden. Het is nooit leuk als uw auto het begeeft. Natuurlijk wilt u het liefst lekker rond blijven tuffen in uw oude vertrouwde wagen. De ene persoon hecht meer waarde aan zijn auto dan de ander, maar als uw auto het door schade begeeft, is dat altijd een vervelende conclusie die getrokken moet worden. Een auto bezitten betekent dat u bepaalde vaste kosten heeft en die moeten betaald worden. U betaalt bijvoorbeeld wegenbelasting en natuurlijk zijn er andere kosten die moeten worden betaald en die komen te vervallen op het moment dat wij de sloopauto ophalen. Een vraag die ons veel gesteld wordt is dan ook of deze administratieve zaken wel goed worden afgehandeld en het antwoord op deze logische vraag luidt natuurlijk ‘ja’. Wij regelen de administratieve afhandeling van uw auto en daarmee bespaart u zich een hoop gedoe. Het bezitten van een auto is niet goedkoop en het is belangrijk dat u er voor zorgt dat u alle verzekering en belastingen betaalt. Maar wanneer u in het bezit bent van een auto en u kunt er geen gebruik van maken, dan betekent dit dat de auto u voornamelijk geld kost en dan wordt het tijd om de sloopauto op te laten halen door een bedrijf dat deze klus helemaal uit handen neemt. Wij zijn dat bedrijf en helpen u graag op ieder moment verder met de sloopauto ophalen. Uw sloopauto ophalen doen wij op ieder moment dat het u uitkomt en wij komen de sloopauto ophalen op de plek waar u dat wilt. Dat kan voor uw deur zijn maar dat kan ook op een andere plek zijn. Ons maakt het niet uit waar we de sloopauto ophalen. Uw sloopauto ophalen is voor ons een fluitje van een cent en dat heeft alles te maken met het feit dat wij onze diensten helemaal hebben toegespitst op het ontzorgen van mensen die een auto hebben die rijp is voor de sloop en die niet gebruikt kan worden.

Duurzaamheid en hergebruik

Het vervoeren van uw auto van de plek waar wij de sloopauto ophalen naar de demontage bedrijven valt natuurlijk ook onder onze werkzaamheden. Wij hechten namelijk niet alleen waarde aan het bieden van een goede service aan mensen die op zoek naar een bedrijf dat de sloopauto ophalen kan, ook hechten wij waarde aan duurzaamheid. Dat wil zeggen dat wij werken met bedrijven die de onderdelen van de auto die rijp is voor de sloop kunnen hergebruiken. Demontagebedrijven zijn bedrijven die zich richten op het uit elkaar halen en sorteren van de onderdelen van de auto die opnieuw kunnen worden gebruikt. De bedrijven met wie wij samen werken en die de demontage verzorgen van de auto’s zijn erkend en werken volgens de vastgestelde normen van duurzaamheid en hergebruik. De reden dat uw sloopauto nog wat op kan leveren is te vinden in het waarde van de onderdelen die kunnen worden gebruikt wanneer ze worden gedemonteerd. Daarom snijdt het mes aan twee kanten voor u. Enerzijds maakt u een duurzame keuze door de auto door ons te laten ophalen en anderzijds is het zo dat door het maken van deze keuze u ook nog een leuk bedrag krijgt voor de auto. Neem contact op voor meer informatie!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn