Artikel website

Nederlandse organisaties met artikelen voor bedrijven

Top familiedag Overijssel gehad

Onlangs heb ik tijdens een familiedag Overijssel verkend. Ik woon zelf in deze noordoostelijke provincie en het leek me een leuk idee om mijn familie uit andere delen van het land de omgeving wat beter te laten leren kennen. Dankzij Outdoorunlimited kon ik een heel geschikt programma op maat laten maken. De medewerkers hadden veel aandacht voor mijn ideeën en ze dachten ook mee om de dag nog beter in te vullen. Dankzij hun tips en advies hadden we de familiedag Overijssel snel geregeld. Het evenementenbedrijf beschikt over een eigen buitensportterrein, maar het is ook mogelijk om op andere locaties activiteiten te doen. Zelfs mountainbikes huren bij de onderneming is mogelijk. Mountainbiken leek mij een heel geschikte optie voor de familiedag Overijssel. Alle familieleden zijn actief ingesteld en er zijn veel jongeren in de familie. Daarom begonnen we de dag met een mountainbikeroute door de Overijsselse omgeving. De provincie is echt een ideale optie voor fietsen: de paden zijn heel toegankelijk en er zijn veel mooie routes te kiezen. Omdat we een all-inclusive arrangement hadden bij Outdoorunlimited werd ook de lunch na de fietstocht verzorgd. De middag hebben we doorgebracht op het buitensportterrein in Den Ham.

Leuke en toegankelijke activiteiten voor familiedag Overijssel

Het tweede deel van onze familiedag Overijssel was wat rustiger en ontspannener. We besloten om dit door te brengen op het buitensportterrein, zodat we van alle gemakken voorzien waren en echt samen de activiteiten konden doen. We hadden een goede dag uitgekozen, want het weer was prachtig. De hele dag hebben we kunnen genieten van het zonnetje tijdens de leuke activiteiten. Na de lunch werden we ingedeeld in vier teams. Vervolgens gaf de gezellige medewerker instructies over het middagprogramma. De medewerker deed dit op een leuke en ontspannen manier, waardoor de sfeer er gelijk goed in zat. We wilden voor de familiedag Overijssel graag een gevarieerd programma, zodat er voor iedereen wat bij zat. Touwtrekken, kruiwagen races en een ronde op de schietbaan behoorden allemaal tot het programma. Het feit dat we in teams tegen elkaar streden, maakte het nog eens een extra leuke dag. De teams waren erg aan elkaar gewaagd en het was tot op het eind spannend wie de eerste plaats zou behalen. Met een leuk finalespel werd de eindstrijd uiteindelijk beslist. Omdat het een volledig verzorgd programma was, kregen we aan het einde van de dag natuurlijk ook een uitgebreid diner voorgeschoteld. Dit bestond uit een tapasbuffet, dus er zat voor iedereen wat bij.

Echte aanrader voor leuke uitjes

Zoals je hebt kunnen lezen was onze familiedag Overijssel een echt succes. We kunnen Outdoorunlimited dan ook zeker aan iedereen aanraden. Niet alleen voor familiedagen is dit bedrijf heel geschikt. Ook voor veel andere uitjes kun je dit bedrijf natuurlijk kiezen. Denk bijvoorbeeld aan de volgende uitjes:

  • Personeelsuitje
  • Schoolreisje
  • Vrijgezellenfeest

Ook op zoek naar een goede locatie voor een familiedag Overijssel? Dan kun je met deze recensie alvast wat inspiratie opdoen. Ook op de website outdoorunlimited.nl kun je veel informatie vinden. Er staat per arrangement meer dan genoeg informatie om een goed idee te krijgen van wat je kunt verwachten. Mocht je nog vragen hebben of meer willen weten, dan kun je natuurlijk altijd contact opnemen met een van de vriendelijke medewerkers van de onderneming. Het bedrijf is heel bereikbaar en je wordt vriendelijk te woord gestaan. Via de telefoon heb je snel iemand aan de lijn. Maar ook een mailtje sturen kan natuurlijk. Naar onze ervaring wordt er snel geantwoord op je mail. Ook vrijblijvend een offerte aanvragen is natuurlijk mogelijk. Beleef ook een zeer geslaagd uitje met Outdoorunlimited.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn