Artikel website

Nederlandse organisaties met artikelen voor bedrijven

Trampoline in de achtertuin

Wij zijn onlangs met het hele gezin van een stad verhuist naar een dorp in het Gooi. De verhuizing ging gesmeerd en we zijn erg op ons plek in onze nieuwe woning, maar de kinderen moeten toch wel wennen. Ze zijn echter niet vervelend en begrijpen de verhuizing en de reden erachter ook wel, maar mijn man en ik vonden het toch een goed idee om iets extra’s voor ze te doen. Omdat we nu eindelijk een huis met een grote tuin hebben, is er ook ruimte voor een trampoline, iets wat de kinderen altijd al wilde hebben. Daarom zijn we op zoek gegaan op de website trampolines.nl waar veel trampolines worden verkocht en ook veel informatie staat over het hoe en waarom je voor bepaalde dingen moet kiezen en waar je op moet letten.

Een ingegraven trampoline

Magic Circle Trampolines, het bedrijf achter Trampolines verkoopt diverse soorten trampolines. Ze zijn een ware specialist en dus voelden wij ons ervan verzekerd dat we hier zouden slagen voor een trampoline voor onze kinderen. Ik had hier al enig voorwerk gedaan en kwam diverse opties tegen:

  • Gewone ronde trampolines
  • Trampolines met een veiligheidsnet
  • Ingraafbare trampolines
  • Rechthoekige trampolines
  • Trampolines van diverse merken
  • Randen voor trampolines
  • Onderdelen en accessoires voor trampolines

Kortom, hier konden we voor alles terecht en ik had zo ook mijn eigen voorkeuren. Ik vind rechthoekige trampolines leuker dan ronde. De rechthoekige trampoline geeft je net wat meer ruimte en voelt professioneler aan. Ze zijn wat langer waardoor er genoeg ruimte voor alle kinderen tegelijk is en eigenlijk brengt zo’n rechthoekige mij ook wel weer terug naar mijn turntijd. Ik denk dat ik zelf ook wel af en toe zal staan te springen met de kinderen. Daarnaast wilde ik de trampoline ingegraven hebben. Ik vind reguliere trampolines te hoog voor de kinderen en ik heb wel gezien dat er veiligheidsnetten verkrijgbaar zijn, maar dat haalt voor mij de diepte uit de tuin en breekt het zicht. Ik vind het persoonlijk mooier en veiliger, wanneer hij is ingegraven. Gelukkig is die mogelijkheid goed aanwezig. Op de website ben ik dan ook gaan kijken bij de rechthoekige trampolines en zag een mooie, met een zwarte rand, die ingegraven kon worden. De trampoline is 305 bij 183 cm, wat groot genoeg is voor de kinderen. Het maximale springgewicht is 160 kilo, dus dat is ook prima en op de site kreeg dit exemplaar in het groen vijf sterren, dus dan zal dat voor de zwarte ook wel gelden. De trampoline is binnen 1 à 2 werkdagen leverbaar en ik heb hem dan ook direct via de website besteld.

Informatie over ingraven

Op de website staat veel informatie over de manier waarop je trampolines het beste kunt ingraven. Hier zijn twee mogelijkheden in, maar de informatie was voor ons zo duidelijk dat we het heel gemakkelijk zelf hebben kunnen doen. Je komt er bij het lezen van deze informatie ook achter dat er dingen zijn waar je nooit zelf direct aan denkt, bijvoorbeeld dat een kind onder de trampoline kan kruipen. Dat was nog een extra motivatie om de trampoline in te graven. De nadelen die benoemd worden, van het graven van een groot gat en het minder goed kunnen grasmaaien nemen we op de koop toe. Nu de trampoline is ingegraven hebben we erom heen siergrassen geplant die wel tegen een stootje kunnen. Het is een mooi gezicht om de kinderen tussen dat gras door te zien springen en daarmee hebben wij erg weinig onderhoud aan deze trampoline. Het maakt de verhuizing een stuk leuker voor de kinderen en voor onszelf daarmee ook.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn