Artikel website

Nederlandse organisaties met artikelen voor bedrijven

Uw auto staat het hele jaar door droog onder deze carports

Hebt u een eigen terrein voor uw woning liggen? Bijvoorbeeld een voortuintje en een oprit dat naar uw garage toeloopt? En hebt u niet 1 maar 2 eigen auto’s? Dan staat er altijd 1 buiten de garage. Weliswaar zijn moderne auto’s goed beschermd tegen corrosie en waterschade, toch wilt u geen enkel risico lopen. Uiteindelijk kan de zoveelste regenbui behoorlijke schade aanrichten, zeker als het in de motor en dus de binnenkant van de carrosserie terecht komt. Wat kunt u hier het beste tegen doen? Kijk eens op onze website, terhuurnebv.nl, en kijk daar bij de carports. Misschien hebben we u direct overgehaald als u enkel de esthetische waarde van deze carports herkent. Daarnaast bouwen de deze carports geheel op maat zodat we elke oprit in Nederland van een handige overkoepeling kunnen voorzien. Onze carports beschermen uw auto aldus tegen de regen, de wind, sneeuw, hagel, Uv-straling van de zon en zelfs onweer. Klinkt u dat als muziek in de oren omdat u twee wagens hebt? Of gebruikt u uw garage voor geheel andere doeleinden zoals de opslag van inboedel? Tevens is het nog helemaal niet zo vanzelfsprekend dat u in de eerste plaats een garage hebt. Om dit simpele probleem aldus op te lossen hopen we dat u in de pen klimt en ons uw wensen omtrent het ontwerp van uw port naar ons mailt.

Carports beschermen uw auto tegen diverse weersomstandigheden

De huidige carports worden gemaakt van aluminium. Dit is een lichtgewicht element dat uiterst waterbestendig is. Het kan simpelweg niet roesten en corroderen. Het is niet alleen erg licht maar ook erg sterk. Zo worden vliegtuigen van hetzelfde materiaal gefabriceerd. En mocht er toch iets mee gebeuren: u krijgt van ons tien jaar garantie op deze constructie. De carports worden verder gemaakt van veiligheidsglas dat de ergste windvlaag zal kunnen weerstaan. En mocht het toch onverhoeds breken dan zal het geen schade toebrengen aan uw wagen. Maar dit is gelukkig nog nooit voorgekomen. Bovenop de standaardmodellen bieden we u twee opties aan. Ten eerste kunt u de carports voorzien van een clear-shield coating. Deze coating stoot vuil af en zorgt er dan ook voor dat de glasschermen te allen tijde helder en transparant blijven. Geen kalkdeeltje blijft op deze ruiten achter. En ten tweede kunnen we de modellen voorzien van verlichting. Verlichting in diverse vormen zoals halogeen lampen en het inbouwen van led spotjes en strips. In de showroom laten we het u graag zien!

Deze overkapping is beschikbaar in verschillende modellen

De diverse carports die u bij ons op maat kunt laten maken zijn qua basis gebaseerd op diverse modellen:

  • De enkel gebogen carport,
  • De dubbel gebogen variant,
  • Een variant met een vouwdak,
  • En het model met een zadeldak.
  • Voor het complete overzicht verwijzen we u wederom door naar onze website.

Natuurlijk kunt u op onze site vele voorbeelden vinden van reeds afgeronde carports. U vindt er diverse foto’s uit het verleden. Wist u dat wij al meer dan 43 jaar ervaring hebben in de bouw van serres, terrasoverkappingen, lichtstraten en ook deze carports? Onze klanten hebben onze service en producten beloond met een gemiddelde beoordeling van maar liefst een 9,4. Leest u ook eens de berichten door van klanten uit het verleden. Wellicht laat u ook een boodschap achter als u een product van ons hebt ontvangen. Laat in ieder geval weten wat u van ons zoekt door te bellen of te mailen. Dan komen we snel bij u langs om alles door te spreken en stellen we snel een vrijblijvende offerte voor u op!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn