Artikel website

Nederlandse organisaties met artikelen voor bedrijven

Vast nummer op mobiel

Wilt u graag van vast nummer op mobiel kunnen bellen? Van vast nummer op mobiel bellen houdt in dat u gebeld wordt op uw kantoor met uw normale nummer. Dus niet op uw 06-nummer wat immers de eerste 2 cijfers zijn van een mobiel nummer. Een vast nummer op mobiel hebben betekent dus dat u met uw mobiele telefoon over het algemeen op twee nummers te bereiken bent. Dat klinkt u misschien als muziek in uw oren want u hoeft nu niet meer altijd bij uw bureau op uw werk te zitten. U zult hier als leidinggevende in wat voor functie dan ook erg veel aan kunnen hebben. Want u hebt misschien wel een speciaal telefoonnummer aangewezen gekregen van het bedrijf waar u voor werkt maar u bent er misschien niet altijd aanwezig. Zeker bij hoge functies is het van belang om toch 24 uur per dag bereikbaar te zijn. Zowel thuis, op kantoor als onderweg. Dankzij een vast nummer op uw mobiel zal dat nu zo zijn! Want laten we wel wezen, u hebt uw mobiele telefoon, of beter gezegd uw smartphone, vast en zeker te allen tijde bij u. En als de smartphone bijna leeg is kunt u hem opladen en hoeft het toestel dus niet uit te zetten. Tel uit uw winst! Zo kunt u bijvoorbeeld op uw vaste nummer bereikbaar zijn tijdens kantooruren als u in uw kantoor vertoeft en toch ook dankzij dit vast nummer op mobiel buiten kantooruren op hetzelfde nummer bereikbaar blijven. Dat heeft vele positieve gevolgen en die willen we u graag duidelijk maken in het vervolg van deze tekst. Leest u dan ook spoedig verder, dan leggen we u alles uit over het vast nummer op mobiel hebben en tevens hoe dit kan. Namelijk door met ons, clouduittwente.nl in zee te gaan. We hebben namelijk de techniek om snel uw vast nummer op mobiel te zetten zodat u dit niet zelf hoeft te doen en snel voor eenieder bereikbaar bent.

Uw vast nummer op mobiel

Een aantal voordelen van het vast nummer op mobiel hebben kunnen we u niet langer onthouden. Daarom hebben we een handige opsomming gemaakt. Leest u eventjes mee?

  • Dankzij het vast nummer op mobiel bent u nu ect overal bereikbaar. Zowel op kantoor als tijdens een zakenreis en zelfs als u op vakantie uw werk niet kan of mag laten rusten zult u nog bereikbaar zijn
  • U hoeft uw eigen persoonlijke mobiele telefoonnummer niet meer aan zakenrelaties dan wel cliënten dan wel klanten uit te delen. Veel mensen hebben daarom 2 mobiele telefoons op zak of zelfs meerdere. Dat is toch zeker niet te doen? Dankzij een vast nummer op mobiel hebt u daar geen last meer van en kunt u toch uw persoonlijke en zakelijke leven van elkaar scheiden met en druk op de knop
  • En dat laat zich ook weer uitbetalen in het weggeven van persoonlijke kaartjes die u niet meer helemaal hoeft vol te drukken met diverse telefoonnummers. Zo maakt u het voor eenieder een stuk eenvoudiger, dat kunnen we u wel beloven.

Wacht dan ook niet langer maar schakel over tot het vast nummer op mobiel aanvragen en dat is waar wij om de hoek komen kijken. Want wij kunnen het vast nummer op mobiel zetten zodat u er in no time gebruik van kunt maken. Klinkt u dit dan ook allemaal als muziek in uw oren en wilt u geen minuut langer wachten op het vast nummer op mobiel zetten? Dan kunt u maar beter zo spoedig mogelijk met ons in contact komen, dan zullen we dit in een handomdraai voor u regelen want dit is voor ons gesneden koek. Wij van cloud uit Twente hebben hier dan ook dagelijks mee te maken en zijn niet alleen te porren voor het vast nummer op mobiel zetten maar ook voor allerlei andere handige communicatieve oplossingen voor uw interne systemen.

Bekijkt u ook eens een van de vele andere opties

Dankzij het vast nummer op mobiel laten zetten bent u echt overal bereikbaar. En als u dat niet wilt, dan is er een simpel antwoord: zet uw smartphone uit en wees niet op kantoor. Dan zal de voicemail aanspringen en hoort u het wel als u terug bent van vakantie of als u gewoon even een nachtje goed wilt slapen. Ook de kosten van uw smartphone zullen aanzienlijk dalen dankzij het vast nummer op mobiel zetten omdat u de kosten van uw vaste lijn betaalt en dat is aanzienlijk minder dan de kosten van een mobiel netwerk. Dus u bent ook nog eens geen dief van uw eigen portemonnee! Voor een klein bedrag kunnen wij dan ook uw vast nummer op mobiel overzetten en dan hebt u er nadien nooit mee omkijken naar. Een daling van mobiele kosten terwijl u ook nog eens beschikt over betrouwbare communicatiemethoden. Wat wil een mens dan wel bedrijf nog meer? Neem dus snel contact met ons op, ook als u nog vragen hebt over deze service dan wel over een van onze andere services. We staan dagelijks voor u klaar om u te woord te staan. Klim dan ook in de pen en stel ons uw prangende vragen. Bel ons rustig even op of schrijf een e-mail. Onze klantenservice doet er alles aan om u zo spoedig mogelijk te woord te staan. Geeft u uw ja-woord en we regelen deze transitie zo spoedig mogelijk!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn