Artikel website

Nederlandse organisaties met artikelen voor bedrijven

Verpakkingsmateriaal op maat bestellen? Kies dan voor Brohl Wellpappe!

Wilt u voor uw producten verpakkingsmateriaal op maat bestellen? Denk bijvoorbeeld aan stansverpakkingen, inlinerverpakkingen of zelfs palletcontainers. U kunt ze geheel op maat laten ontwerpen en bestellen bij Brohl Wellpappe in Nijmegen! Wat het formaat van uw producten of gewenste afmetingen ook zijn, wij produceren vakkundige oplossingen voor u geheel naar wens. Uiteraard zijn wij flexibel hierin. Niet alleen in de afmetingen van het verpakkingsmateriaal, maar tevens als u bepaalde uitsnede wilt laten aanbrengen. Met de juiste maat verpakking kunt u de transportkasten daarbovenop drastisch laten teruglopen. Nooit meer te grote of te kleine dozen, onnodig veel opvulmateriaal of goederen die kapot aankomen door niet ideale transportomstandig-heden. Het is allemaal verleden tijd met verpakkingsmateriaal dat u op maat bij Brohl Wellpappe besteld!

Verpakkingsmateriaal op maat bestellen

Geheel op maat uw verpakkingsmateriaal samenstellen dat kunt u bij ons van begin tot eind doen. U heeft bij ons de keuze uit diverse formaten of geeft eenvoudig uw eigen maten door. Houdt hierbij wel rekening met eventueel opvulmateriaal ter bescherming van uw goederen. Vervolgens kiest u de gewenste kwaliteit uit van het verpakkingsmateriaal. Er dient onderscheid gemaakt te worden tussen food en non-food, hoe zwaar het pakket wordt en hoe kwetsbaar het product is. Daarbij dient er geen loze ruimte verspilt te worden. Aangezien wij begrijpen dat al deze elementen van belang zijn, kunt u bij ons uw verpakkingsmateriaal echt op maat bestellen. Wij beschikken speciaal voor uw opdrachten over een zeer geavanceerd en enorm machinepark, verdeeld over diverse productielocaties. Gezamenlijk met onze ontwikkelaars, wordt een perfecte passing van uw product gecreëerd wat betreft het verpakkingsmateriaal. Een investering die zich zeker terugverdient! Regelmatig pallets die geladen dienen te worden? Dan is het zaak dit zo efficiënt mogelijk in te delen. Speciaal hiervoor hebben wij palletoptimalisatieprogramma’s, zodat uw pellets zo optimaal mogelijk beladen kunnen worden om de kans op beschadigingen zo veel mogelijk te beperken. Benieuwd hoe het beter kan? Neem dan gelijk contact met ons op +31 (0)24 344 03 03!

Verpakkingsmateriaal zorgvuldig samengesteld

Er is een formule die gehanteerd wordt bij het ontwikkelen van verpakkingsmateriaal. Verpakkingsmateriaal dient namelijk de juiste balans te hebben tussen kosten, uitstraling en milieu. Deze drie kernwaarden, ziet u terug in de volgende aspecten:

1. Een aantrekkelijke prijs is belangrijk voor elke inkoper
2. Een representatieve verpakking zorgt voor een goed gevoel/overtuiging bij de eindgebruiker
3. Iedereen is gebaat bij een zo gering mogelijke footprint van verpakkingen

Wij van Brohl Wellpappe vinden het belangrijk dat materialen worden hergebruikt. Er wordt al zoveel materiaal zinloos verspilt. Daarom hebben wij ervoor gekozen gebruik te maken van meer dan 80% gerecycled materiaal. Hiermee ontvangt u uitstekende kwaliteit verpakkingsmateriaal dat u op maat bij ons kunt bestellen.

Verpakkingsmateriaal op maat bestellen bij Brohl Wellpappe

  • Uitstekende kwaliteit
  • Volledig op maat te bestellen
  • Door een professioneel ontwerpteam uitgewerkt/begeleid
  • Keuze uit diverse materiaalkwaliteiten
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Milieubewust door meer dan 80% gerecyclede materialen te gebruiken
  • Representatief voor de eindgebruiker/retailer
  • Snelle levertijden
  • Voor kleine tot grote pallettransport

Tijd om aan de slag te gaan met verpakkingsmaterialen op maat die u eenvoudig online kunt bestellen bij ons van Brohl Wellpappe. Wij hebben al jaren ervaring en onze deskundige ontwerpers denken graag met u mee, zodat u kunt profiteren van passende verpakkingsmaterialen voor uw producten! Zet ook een streep door half werk en kies voor de voordelen van een op maat samengestelde verpakking! Voor meer informatie kunt u terecht op onze website: brohl-wellpappe.nl! Neem gerust gelijk contact met ons op voor vragen +31 (0)24 344 03 03. Wij staan voor u klaar. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn