Artikel website

Nederlandse organisaties met artikelen voor bedrijven

Video intercom systeem

Wil jij de beveiliging van jouw pand verhogen? Dan is het gebruik maken van een video intercom systeem echt een aanrader! Er zijn natuurlijk verschillende maatregelen die je kunt treffen. Zo kun je bijvoorbeeld een hek om je terrein laten plaatsen of je kunt beveiligingscamera’s ophangen. Ook kun je een alarmsysteem installeren, zodat de politie meteen ingeschakeld wordt op het moment dat er iemand jouw gebouw betreedt zonder dat deze hiervoor gemachtigd is. Maar dit zijn allemaal heel handige opties voor als jij er zelf niet bent. Een video intercom systeem komt goed van pas op het moment dat jij zelf wel aanwezig bent. Als er aangebeld wordt, dan heb je misschien al snel de neiging om gewoon open te doen, maar je weet dan natuurlijk nog helemaal niet wie er voor de deur staat! Door de aanleg van een video intercom systeem, kun jij hier wel zicht op hebben! Je kunt dan via de camera bij de deur of het toegangshek en het beeldscherm binnen zien wie er buiten staat. Je kunt ook contact met deze persoon hebben door middel van de microfoons en luidsprekers. Zo kun je op basis hiervan de beslissing nemen of jij wel of niet open doet. Dit geeft jou dus een extra mogelijkheid binnen de beveiligingssystemen die al bestaan.

Welk video intercom systeem

Als jij besloten hebt dat jij een video intercom systeem aan wilt laten leggen bij jouw pand, dan is het natuurlijk nog wel even de vraag voor welk merk je dan kiest. Er zijn immers verscheidene fabrikanten die dergelijke oplossingen aanbieden en het kan best lastig zijn om hier een keus uit te maken. Want wat is nu de beste, wie levert nu de hoogste kwaliteit? Als jij op zoek bent naar een echt hoogwaardig video intercom systeem, dan moet jij je zeker eens laten informeren over die van Commend. De nieuwste modellen die zij ontwikkeld hebben, beschikken namelijk over een uitstekende geluidskwaliteit en stemverbinding, zodat jij geen moeite zult hebben om de andere persoon te verstaan, zelfs niet als er veel omgevingsgeluid is. Bovendien is het gebruikte materiaal zeer vandaal bestendig. Dit uit zich bijvoorbeeld in:

  • doorprikbeveiliging in de luidspreker
  • een stalen frontpaneel
  • bevestiging met behulp van speciale schroeven

Hierdoor weet je zeker dat het video intercom systeem niet zomaar door passanten of kwaadwillenden gesloopt kan worden. Ook weet je zo dat het een lange levensduur zal hebben, dat het niet zomaar kapot zal gaan.

Hoge kwaliteit

Met een video intercom systeem van Commend ben je dus op verschillende manieren verzekerd van een hoge kwaliteit, zowel in de vorm van de gebruikte materialen als in de zin van de hoge gebruikskwaliteit. Dat maakt dit product echt tot een uitstekende keus voor een ieder dit dit bij zijn of haar gebouw aan zou willen laten leggen. Bij dit bedrijf kun je bovendien niet alleen maar terecht voor een goed video intercom systeem, zij bieden ook heel veel andere oplossingen aan op het gebied van communicatie en beveiliging. Op Commend.nl kun je hier veel meer over lezen, je vindt hier een overzicht van de verschillende producten die zij op dit gebied kunnen leveren. Wil je graag meer weten over de mogelijkheden die hun systemen bieden of wil jij weten welk model of welke oplossing voor jouw situatie de beste keus is? Neem dan gerust eens contact met hen op, zij vertellen jou graag meer over de mogelijkheden die zij jou kunnen bieden. Wil jij jouw pand ook veiliger maken? Dan is gebruik maken van een video intercom systeem van Commend dus absoluut aan te raden!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn