Artikel website

Nederlandse organisaties met artikelen voor bedrijven

Voor vochtbestrijding in Rotterdam ga je naar soilidvocht.nl

Soilidvocht - Vochtbestrijding RotterdamAfgelopen jaar ben ik verhuisd naar Rotterdam en heb mijn intrek genomen in een mooi authentiek pand midden in het centrum. Uiteraard betaal je dan iets meer aan huur, maar je hebt wel een mooie jaren 50 woning zoals die zijn gebouwd direct na de tweede wereldoorlog. De eerste bezichtiging was in de zomer en alles zag er pico bello uit. Vooral het uitzicht was fantastisch. Waarschijnlijk als het uitzicht wat minder was geweest dan had ik iets beter opgelet en de woning zelf iets beter geïnspecteerd. Maar ja, je hebt het enthousiasme niet altijd in de hand en in het centrum van Rotterdam moet je meteen beslissen, want een dag later en iemand anders kaapt het voor je neus weg. Dus ik heb in mijn enthousiasme meteen het contract getekend en ben een week later gaan verhuizen. Voordat ik mijn spullen kon verhuizen, wilde ik eerst zorgen dat alles mooi en netjes was. En vooral ook schoon. Dus ik ben begonnen met de keuken schoon te maken en daarna ging ik naar de woonkamer. Hier ontdekte ik kleine vlekken op de plek waar de muur het plafond raakt. Een soort bloemvormig motief op de muur. Bij nadere inspectie zag ik dat het schimmel was. Schimmel betekent vocht en vocht is funest voor elke woning. Ik vervloekte mezelf dat ik dat niet had opgemerkt en heb meteen de makelaar gebeld. Deze wist mij alleen te vertellen dat de vorige bewoner af en toe de schimmel van de muren poetste. Dus de oorzaak van het probleem werd nooit aangepakt. Ik heb meteen de een bedrijf gebeld dat bekend staat om de vochtbestrijding in Rotterdam. Zij konden me vertellen dat de isolatie waarschijnlijk niet goed was waardoor de schimmel zich kan ontwikkelen op het moment dat het buiten kouder is dan binnen. Dus het zou richting de winter alleen maar erger worden. Ik heb de medewerker gevraagd, gezien deze persoon een expert was op het gebied van vochtbestrijding in Rotterdam, wat er aan te doen is, en zij vertelde me dat ze een specialist kon sturen om vrijblijvend een offerte op te stellen. Gezien het vrijblijvend was heb ik de experts op het gebied van vochtbestrijding in Rotterdam gevraagd langs te komen en de situatie in kaart te brengen. De volgende werkdag kwam een medewerker lang die alles af wist van vochtbestrijding in Rotterdam.

De analyse van soil ID vocht, dé expert op het gebied van vochtbestrijding in Rotterdam

Vochtbestrijding in Rotterdam via Soil ID vocht gaat erg gestroomlijnd. Ze brengen de situatie in kaart en bekijken dan wat er nodig is en wat er mogelijk is. Soms is het namelijk zo drastisch, dat een hele woning opnieuw moet worden opgebouwd. Gelukkig was dat bij mij niet het geval. De medewerker van soil ID vocht en tevens expert op het gebied van vochtbestrijding in Rotterdam zag al snel dat het gebrek aan isolatie kwam door enkelglas. Op het moment dat de kachel aan gaat, zo vertelde hij me, ontstaat er condens en die condens kan vervolgens niet ontsnappen. Dus deze experts op het gebied van vochtbestrijding in Rotterdam konden me vrij snel vertellen wat er nodig was. Ze hoefden dit zelf niet te doen, ik kon simpelweg een glasbedrijf inhuren en mijn enkele glas vervangen met dubbelglas. Uiteindelijk ben ik daardoor goedkoper uit, want een betere isolatie betekent minder stookkosten. Ik was dus erg blij met de manier waarop de experts op het gebied van vochtbestrijding in Rotterdam, in dit geval Soil ID vocht, mij uit de brand hebben geholpen, want als het op vochtbestrijding in Rotterdam aankomt, dan kan dat een aardig prijzig grapje worden als je wat minder geluk hebt. Maar gelukkig was het in mijn geval niet zo erg dat de vochtbestrijding in Rotterdam er aan te pas moest komen. Mijn woning kon blijven zoals het is en in plaats van de experts op het gebied van vochtbestrijding in Rotterdam in te huren heb ik een glazenzetter in dienst genomen. Twee dagen werk en mijn huis was volledig geïsoleerd. Ik heb vervolgens wel gevraagd of Soil ID vocht de muren schimmelvrij kon maken. Gezien dit bedrijf toch de expert is op het gebied van vochtbestrijding in Rotterdam, leek mij dit wel zo verstandig. Als ik er zelf mee begin verniel ik wellicht de volledige muur.

De voordelen van Soil ID vocht

Hier volgen de meest in het oog springende voordelen van Soil ID vocht:

  • Snel ter plaatse
  • Vrijblijvend advies
  • Professioneel
  • Klantgericht
  • Meedenkend

Dit zijn in ieder geval de voordelen die ik aan den lijve heb ondervonden. Al vanaf het eerste contact merkte ik dat de filosofie van Soil ID vocht niet is om zoveel mogelijk geld uit de zakken van de klanten te kloppen, maar om de klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. En dit is ook gebeurd. Uiteindelijk hoefde ik niets te betalen voor het advies en door hun correcte wijze van handelen was ik zelfs extra gemotiveerd om dit bedrijf in te huren om mijn muren schoon te maken. Het is dan ook een filosofie die vruchten afwerpt, want door een minder agressieve benaderingswijze komen klanten zoals ik graag terug en daardoor maken ze wellicht alleen maar meer winst. Daar komt bij dat ze een goede naam verwerven, want niet alleen heb ik ze gevraagd om mijn muren schoon te maken, ik ben ook nog eens druk bezig met het schrijven van deze recensie om mijn positieve ervaringen op papier te zetten.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn