Artikel website

Nederlandse organisaties met artikelen voor bedrijven

Voorkom gedoe door je webshop te laten maken

Tegenwoordig kom je ze overal tegen. Goedkope software programma’s waarmee je zogenaamd binnen één dag je website kan bouwen. Je denkt dat je geld en tijd bespaart door je webshop zelf te bouwen in plaats van je webshop te laten maken door een professioneel marketingbureau. Maar als je eenmaal begonnen bent, valt dit meestal vies tegen. Je weet niet waar je moet beginnen, de techniek is toch ingewikkelder dan gedacht en eigenlijk weet je helemaal niet wat voor navigatie, banners en buttons het meest effectief zijn. En dat heeft nou juist zoveel invloed op het aantal bestellingen en de omzet van je webwinkel. Voordat je het weet, ben je een paar dagen verder en heb je alleen nog maar de software geïnstalleerd en een template gekozen waar je geen kant mee op kunt zonder er extra geld voor neer te leggen. Dit kan frustrerend zijn, want deze tijd had je ook kunnen stoppen in voorraadbeheer, het aangaan van interessante samenwerkingen en het bedenken van slimme marketingacties.

Een gebruiksvriendelijke webshop laten maken die vindbaar is in Google

Als je ervoor kiest om je webshop te laten maken door Inventus, levert dat nog veel meer voordelen op. De voordelen zijn:

  • Een website in je eigen huisstijl;
  • Een gebruiksvriendelijke website en dus meer bestellingen;
  • Advies over een veilige webshop;
  • Een geoptimaliseerde website voor Google en dus meer verkeer naar je webshop;
  • Eenvoudig beheer systeem;
  • Een vriendelijke website op alle devices.

Als je via WordPress een template kiest, moet je enige verstand van programmeren hebben om de huisstijl aan te passen. Dat is voor veel mensen een stap te ver. Bij Inventus kun je een webshop laten maken die helemaal past bij de huisstijl van jouw bedrijf. Door jarenlange ervaring met het bouwen en testen van webshops, heeft Inventus verstand van gebruiksvriendelijke websites. Een heldere navigatie, slim kleurgebruik en goed beeld, leesbare teksten en heldere koppen zijn van grote invloed op je conversie. Iemand die een gebruiksvriendelijke webshop bezoekt is namelijk eerder geneigd om een bestelling te plaatsen. Als webwinkel eigenaar wil je ook dat je webshop veilig is, dat deze niet gehackt kan worden en dat deze voldoet aan de regelgeving zodat je achteraf hoge boetes kunt vermijden. Inventus geeft advies over veilige websites zodat de gegevens van jouw klanten veilig zijn en niet op straat komen te liggen. De websites worden geoptimaliseerd voor Google. Dit betekent dat de webshop vindbaar is op de zoekwoorden die het beste bij jouw producten aansluiten. Tegenwoordig kopen mensen veel online via hun mobiel. De websites worden daarom zo ontwikkeld en gebouwd zodat ze vriendelijk zijn op ieder apparaat. Als de website gelanceerd is, is deze eenvoudig door het bedrijf zelf te beheren. Inventus zorgt voor een heldere training na oplevering van de website zodat dit geen gedoe oplevert.

Gratis offerte aanvragen

Wil je een webshop laten maken? Vraag dan gratis een offerte aan bij Inventus. Hier kun je vanaf €2999,- een professionele e-commerce webshop laten maken. De kosten hangen af van jouw gewenste functionaliteiten. Neem voor advies contact op via het contactformulier.

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn