Artikel website

Nederlandse organisaties met artikelen voor bedrijven

Waar boek je een stadswandeling in Amsterdam?

Als je aan Amsterdam denkt dan denk je natuurlijk meteen aan de prachtige binnenstad met de mooie grachten en bruggetjes. Je zou er uren kunnen verdwalen. Maar het is natuurlijk veel leuker om een officiële stadswandeling in Amsterdam te doen, bijvoorbeeld via SpecialTours.nl. Daar zijn ze gespecialiseerd in allerlei uitjes in onze hoofdstad, en beschikken ze onder andere over lokale gidsen die jou met liefde de mooiste plekjes laten zien. Zo’n stadswandeling in Amsterdam is al te boeken met slechts enkele personen, en is een relatief goedkope optie voor als je een leuke activiteit in onze hoofdstad zoekt. Wil je liever iets actievers en vermakelijkers? Dan kun je natuurlijk ook een leuke city game kiezen, want ook die heeft Special Tours heel veel. Denk maar eens aan de Crazy 88 App Game. Dit is een interactief stadsspel waarbij je instructies krijgt via een app. In verschillende groepjes krijg je allerlei opdrachten, die je moet uitvoeren op een zo origineel mogelijke manier. Als jullie heel creatief zijn en niet bang zijn om her en der gewaagde dingen te doen dan is die echt iets voor jullie. Wil je liever een wat meer ontspannen uitje in onze hoofdstad? Dan is de stadswandeling in Amsterdam meer iets voor jullie. En tijdens zo’n wandeling leer je ook nog eens vanalles over de stad en over de wijk waar je je in bevindt.

Waar boek je een stadswandeling in Amsterdam?

Een stadswandeling in Amsterdam is heel leerzaam

Wist jij eigenlijk hoe alle wijken in Amsterdam zijn ontstaan? Wat de geschiedenis is achter alles wat je ziet? Niet? Als je dat interessant vindt en je houdt van het verhaal achter de cultuur van deze stad dan is een stadswandeling in Amsterdam echt iets voor jou. Je gaat dan rondlopen met een lokale gids, die je alles vertelt over de buurt, en je meeneemt aan de hand van persoonlijke verhalen. Heel leuk om te horen, want het zijn dingen waar je normaal nooit bij stil zou staan. Een stadswandeling in Amsterdam kan in verschillende wijken. Via Special Tours kun je onder andere de volgende tours boeken:

  • De Muur van Mokum Tour
  • Een tour langs de wallen van Amsterdam
  • De tour dwars door de Jordaan
  • Een tour langs de mooiste hofjes van de stad
  • De Hazes tour

Dit is nog slechts een klein deel van het aanbod aan stadswandelingen dat je via hen kunt boeken. Kijk voor het volledige aanbod vooral even op hun website. 

Stadswandeling in Amsterdam inclusief diner

Het leuke aan Special Tours is dat je er ook allerlei activiteiten kunt boeken inclusief diner. We hebben het dan over de zogeheten dinerspellen. Tijdens zo’n spel krijg je een driegangenmaaltijd geserveerd, maar moet je tegelijkertijd allerlei opdrachten uitvoeren. Super leuk om te combineren met een stadswandeling in Amsterdam. Ga in de middag eerst de stad in om vanalles te leren over de cultuur en bezienswaardigheden, en schuif daarna met zijn allen aan voor een heerlijk diner met een leuk thema. Het Ik Hou van Holland dinarspel bijvoorbeeld, boordevol opdrachten die alles te maken hebben met ons eigen Nederland. Een hele leuke aanvulling op die stadswandeling in Amsterdam, en een leuke afsluiter van een dagje in onze mooie hoofdstad. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn