Artikel website

Nederlandse organisaties met artikelen voor bedrijven

Waar kan je voordelig LED lampen kopen?

Drie weken geleden was de verbouwing van onze keuken. De vorige keuken was erg ouderwets en echt toe aan vervanging. Wij wilden graag een moderne keuken met veel LED spots, zodat de keuken goed verlicht zou worden. Wij konden bij een bedrijf in de buurt een mooie keuken kopen en besloten om de keuken te laten plaatsen door een goede vriend, zodoende konden wij veel geld besparen. Begin deze week was de keuken klaar en wij hoefden alleen nog Led lampen te kopen. Met de spots konden wij de lampen dimmen en wisten niet precies welke lampen geschikt waren. Via de website pretmetled.nl konden wij voordelig LED verlichting kopen en wij werden zeer vriendelijk geholpen door de klantenservice. Wij wilden al een tijdje onze keuken vervangen, want de oude was niet meer in goede staat. Wij waren eerst langsgegaan bij een aantal grote ketens, maar waren niet tevreden over deze bedrijven. Wij werden gelokt met een goede prijs, maar met een paar kleine aanpassingen werd het eindbedrag veel hoger. De medewerkers kwamen vriendelijk over, maar waren de prijs alleen maar aan het opdrijven. Wij besloten daarom om langs te gaan bij een klein bedrijf bij ons in de buurt en konden hier wel voordelig een mooie keuken kopen. Wij wilden graag een moderne keuken kopen en veel LED lampen laten plaatsen, zodat de keuken goed verlicht zou worden. Een vriend van mij bouwt regelmatig keukens in en gaf aan dat hij ons ook kon helpen. Hij kon drie weken geleden beginnen met de verbouwing, maar moest het wel naast zijn eigen werk doen. Hij zou ook voor ons spotjes plaatsen en zorgen dat wij de LED lampen konden dimmen. Wij moesten dan alleen nog de LED verlichting zelf kopen en verlichting uitzoeken die wij mooi vonden.

Online LED lampen kopen

Mijn vriendin en ik zochten naar webshops waar wij LED lampen konden kopen en vonden al snel een aantal websites. Wij besloten om de verlichting bij pretmetled.nl te kopen, want zij hadden veel keuze, goede prijzen en hadden ons erg goed geholpen. Wij wisten niet precies welke verlichting wij het beste konden kopen, daarom namen wij contact op met hun klantenservice. De medewerker stelde ons een aantal vragen en gaf ons daarna een advies over welke LED lampen wij het beste konden kopen. Wij zagen dat wij de producten hier voordelig konden kopen en besloten daarom om dit direct te doen.

Zeer blij met de nieuwe keuken en de verlichting

Deze week was de verbouwing van de keuken klaar en wij zijn erg blij met het resultaat. De keuken is erg mooi en door de LED lampen wordt de keuken mooi verlicht. De lampen geven een mooi warm licht en zijn gemakkelijk te dimmen. Het advies van de medewerker was erg goed, want alles past precies en werkt goed. Voor het kopen van LED lampen raden wij pretmetled aan.

  • Dit bedrijf heeft een groot assortiment aan LED producten
  • Wij kregen goed advies van een medewerker
  • Wij konden de LED verlichting voordelig kopen
  • De keuken wordt goed verlicht met de lampen
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn