Artikel website

Nederlandse organisaties met artikelen voor bedrijven

Waar koop ik hondenvoer zonder granen?

Honden zijn van nature echte vleeseters. Ze zijn dan ook gebaat bij hondenbrokken die grotendeels kip, rund of lam bevatten, en zo min mogelijk ingrediënten die gluten bevatten. Bij Nero Gold gaan ze nog een stapje verder. Daar hebben ze namelijk ook hondenvoer zonder granen in hun assortiment. Er zit dus werkelijk 0% graan in, en daar reageren veel honden heel erg goed op. Het is namelijk zo dat hun spijsverteringssysteem niet is gemaakt voor het verteren van gluten en glutenhoudende voeding, waardoor ze allerlei spijsverteringsklachten kunnen ontwikkelen als ze dit wel tot zich nemen. Je kunt hierbij denken aan diarree, verstopping of buikpijn. De laatste is bij honden erg lastig te constateren omdat je hond het je natuurlijk niet aan je kan vertellen. Maar merk je bijvoorbeeld dat hij minder energie heeft dan hij zou moeten hebben, of niet zo enthousiast wordt van spelen, dan kan het zijn dat zijn buik opspeelt. Hondenvoer zonder granen kan dan helpen. Dit wordt gemakkelijker verteerd, waardoor je hond zich beter voelt en niet meer stil in dat hoekje blijft liggen. Gezonde honden zijn doorgaans levendige, vrolijke beesten, en als dat niet het geval is zou je eens kunnen experimenteren met het type voer dat je je hond geeft. Probeer een bepaald soort voor voor minstens een maand uit. Uw hond zal namelijk eerst moeten wennen aan het hondenvoer zonder granen, dus in het begin kan het zijn dat zijn spijsvertering juist een beetje in de war lijkt. Pas na enkele weken kun je zien of het effect heeft.

Hondenvoer zonder granen bestellen

Als je het vervelend vindt om elke keer die grote zakken hondenvoer mee te moeten sjouwen vanuit de winkel, dan kun je ze beter online bestellen. In de webshop van Nero Gold vind je naast twee soorten hondenvoer zonder granen ook nog diverse andere brokken, zoals:

  • Hondenbrokken voor zeer actieve honden
  • Hondenbrokken voor hele kleine hondjes
  • Speciale puppybrokken
  • Brokken voor honden met een gevoelige spijsvertering

Voor elk type hond heeft Nero Gold een geschikt type voer. Het maakt niet uit wat voor ras het is, of hoe oud uw hond is, bij Nero Gold slaag je zeker voor brokken waar jouw hond goed op reageert. Veel van hun soorten hondenvoer zijn ook verkrijgbaar in kleine zakken, die het je mogelijk maken het voer een paar weken te proberen. Wanneer je zeker weet dat je hond er goed op reageert, bijvoorbeeld op de hondenvoer zonder granen, dan kun je de grote, voordeligere zak bestellen. Daarmee doe je stukken langer. 

Webshop met voer voor honden, katten en fretten

In de webshop van Nero Gold shop je niet alleen dat hondenvoer zonder granen, maar ook allerlei soorten voer voor je kat en fret. Deze twee lijken wat eten betreft erg op honden doordat het echte vleeseters zijn. Nero Gold heeft dan ook voor hen geschikte brokken, welke qua maat zijn aangepast aan de grootte van de beestjes. Kattenbrokken moeten namelijk een stuk kleiner zijn dan hondenbrokken. Kattenvoer en hondenvoer zonder granen lijken qua samenstelling wel op elkaar. Beiden bevatten geen gluten en tarwe, en zijn grotendeels gemaakt van kip, rund of lam. Daar reageren zowel honden als katten namelijk erg goed op. Probeer het eens! 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn