Artikel website

Nederlandse organisaties met artikelen voor bedrijven

Waar koop je een cognac leren bank?

Voor ons nieuwe huis ware we al een poosje op zoek naar de perfecte cognac leren bank. We hadden in onze zoektocht al heel wat winkels en showrooms bezocht, maar vonden nergens een winkel die zo’n groot aanbod heeft dat je de verschillende banken direct met elkaar kunt vergelijken. We waren dan ook blij verrast toen een kennis ons op de website van mokana wees. Dit is een winkel en webshop in meubelen, en ze hebben er een super groot aanbod leren banken. Toen we hun webshop en enorme aanbod zagen wisten we het meteen: Hier gaan we zeker slagen voor onze nieuwe, cognac leren bank. Bij mokana hebben ze een heel breed aanbod banken en diverse stijlen. Je kunt er kiezen uit allerlei verschillende modellen, welke je vervolgens kunt bestellen in diverse kleuren en materialen. Het is dus vrijwel onmogelijk dat je bij mokana niet slaagt voor jouw bankstel, omdat ze zowel banken aanbieden in een hele moderne stijl, als romantische bankstellen en knusse exemplaren waar je helemaal in kunt wegkruipen. Wij wilden perse een trendy designexemplaar, en dan het liefst in de kleur cognac. Dit past het beste bij de rest van ons interieur, en omdat het een vrij basic, maar toch warme kleur is is het de perfecte basis voor een interieur. 

Cognac leren bank in designstijl

We zijn eerst bij mokana langgeweest om alle banken in het echt te bekijken en erop te zitten. Je kunt ze overigens makkelijk in hun webshop bestellen, maar als je het belangrijk vind om zeker te weten dat die ene cognac leren bank precies zit zoals jij wil kun je het beste een bezoekje brengen aan hun showroom. Daar hebben wij zo’n 8 banken uitgekozen die we qua model heel mooi vonden, en na uitgebreid proefzitten kozen we voor een bank genaamd ‘Manon’. Het is een hele strakke bank met extra stiksels over het zitvlak en de rugleuning, wat hem net iets meer sfeer geeft dan de andere banken. Althans, dat vonden wij. Deze cognac leren bank hebben we vervolgens besteld en na enkele weken werd hij bij ons thuis bezorgd. 

Het assortiment van mokana

Naast die cognac leren bank hadden we nog allerlei andere meubels nodig, welke we tegelijk met de bank bij mokana hebben besteld. Ze bieden namelijk nog veel meer dan alleen bankstellen, namelijk:

  • Eettafels en -stoelen
  • Boxsprings en bedbodems
  • Accessoires zoals kussens en muurdecoratie
  • Feuteuils
  • Bijzet- en salontafels

Wij hebben er een hele mooie houten salontafel uitgezocht die perfect past bij onze nieuwe cognac leren bank, en bovendien een mooie set kussens in zachte, natuurlijke kleuren zoals groen en gebroken wit. Deze maakten de woonkamer meteen helemaal af en na het toevoegen van wat kaarsjes en een aantal schilderijtjes aan de muur hadden we echt een woonkamer die zo in een of ander woonblad had kunnen staan. We zijn dan ook heel blij dat we naar mokana zijn gegaan voor het uitzoeken van onze meubels. Onze woonkamer is super gezellig geworden en ons nieuwe bankstel zit ontzettend comfortabel. Iedereen die bij ons langskomt geeft ons complimenten, en uiteraard sturen we die mensen meteen naar mokana door, want daar slaag je sowieso voor jouw nieuwe inrichting!

https://www.mokana.nl/producten/bankstellen-banken-hoekbanken/leren-bankstellen/

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn